DRUKNET I BADEKARET: Gulf News skriver at filmstjernen Sridevi Kapoor druknet i badekaret på hotellrommet. Foto: MARK BLINCH / X02025

Bollywood-stjerne druknet i badekar

Myndighetene i Dubai har nå offentliggjort dødsårsaken til den 54 år gamle skuespilleren Sridevi Kapoor.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Da dødsfallet ble kjent i helgen skrev BBC at hun fikk et hjerteinfarkt, men det stemmer altså ikke. Lokale myndigheter viser til obduksjonsrapporten, som har konkludert med at skuespilleren ved et uhell druknet i et badekar på sitt hotellrom i Dubai «etter å ha vært bevisstløs».

les også

Bollywood-ikon døde brått: – Etterlater seg millioner av sønderknuste fans

Politiet anser derfor ikke lenger dødsfallet som mistenkelig, og har nå frigitt den døde kroppen til familien.

Sridevi startet sin karriere allerede som fireåring og rakk å spille inn nærmere 300 filmer på flere ulike språk. Blant hennes mest kjente filmer finner vi Bollywood-klassikere som «Mr India», «Chandni», «ChaalBaaz» og «Sadma».

SØRGENDE: Etter at dødsfallet ble kjent samlet det seg store menneskemengder utenfor Kapoors bolig i Mumbai. Foto: PUNIT PARANJPE / AFP

Hun ble ansett som en av de aller største stjernene i den Mumbai-baserte filmindustrien, og var ifølge BBC ansett som en av få kvinnelige skuespillere som sikret filmer stor kommersiell suksess uten støtte fra en mannlig stjerne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder