Se, en Baldwin-bror som slipper trøbbel!

(VG Nett) Storebror Alec skal få hjelp av Dr. Phil, men lillebror Daniel Baldwin slipper unna trøbbel.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

SLIPPER TILTALE: Daniel Baldwin slipper tiltale, etter at han har vært siktet for å ha stjålet en bil. Foto: AP

Daniel Baldwin har vært tiltalt for å ha stjålet en bil i Los Angeles, men nå har påtalemyndighetene i California bestemt seg for å droppe tiltalen, skriver AP.

I fjor ble Baldwin siktet for å ha tatt en bil, og for å ha mottatt tjuvgods. Han kunne bli dømt til opptil tre års fengsel dersom han ble funnet skyldig.

Storebror Alec har også vært i hardt vær den siste tiden, etter at det ble kjent at han skjelte ut sin datter på telefonen. Han skal nå få hjelp av den kjente TV-psykologen Dr. Phil.

Ute på kausjon

Daniel Baldwin har vært ute på kausjon siden han ble arrestert på et hotell i Santa Monica, etter at han kjørte en bil som var meldt stjålet i Orange County, men han har hele tiden hevdet at han er uskyldig.

Det ble ustedet en arrestordre på ham, da han ikke møtte opp i retten til avtalt tid.

Bilen tilhørte en kamerat, og han har nå forklart for politiet at det hele skyldes en misforståelse. Påtalemyndighetene kom til den beslutningen at det ikke var nok bevis i saken til å reise tiltale.

- Det er ikke uvanlig at venner forandrer forklaring for å beskytte noen, sier Farrah Emami, talsmann for distriktsadvokaten i Orange County, til Reuters.

Unngikk siktelse

Skuespilleren unngikk å bli siktet etter at han ble arrestert for besittelse av kokain i april i fjor. Politiet sa de fant Baldwin og en annen mann på et hotell i Santa Monica - og i tillegg kokain.

I juli skapte Baldwin overskrifter da han kjørte en leiebil, en Ford Thunderbird, i mer enn 120 kilometer i timen gjennom trafikken i Los Angeles og krasjet i to parkerte biler.

Broren til skuespillerne Alec, Stephen og William har spilt i TV-serien «Homicide: Life on the Street» og filmen «Car 54, Where Are You?».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder