BLIR DET FIRE FILMER TIL SAMMEN: Produksjonsselskapet Summit skal være interessert i å dele opp den siste «Twilight»-filmen i to. Her ser vi Taylor Lautner og Kristen Stewart fra «Twilight: New Moon». Foto: Nordisk Film

«Twilight: Breaking Dawn» kan bli to filmer

(VG Nett) Fans av vampyrserien kan få to, ikke én film, å glede seg til når den siste boken i serien skal bli film.

Artikkelen er over ti år gammel

Bransjebladet Variety skriver at produksjonsselskapet Summit Entertainment vurderer å dele den siste filmen i serien, «Breaking Dawn» (Ved daggry på norsk) opp i to.

Les intervju med Vibeke Saugestad som har oversatt Twilight-bøkene!

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden!

Manusforfatter Melissa Rosenberg har fått i oppdrag å fullføre serien, men før det blir bestemt om det skal bli to eller én film av «Breaking Dawn», må regissør Chris Weitz spørres. Han har uttalt at han er klar for å regissere en mindre film, «The Gardener», etter «New Moon», men ingen avtale er underskrevet.

VGD:VG Nett-leserne diskuterer «Twilight: New Moon».

Tause sjefer

Dessuten, skuespillerne fra filmen som allerede er blitt store stjerner, må man også klare å samle for to filmer.

Toppsjefene i Summit Entertainment har ikke villet kommentere spekulasjonene, men ifølge bransjebladets kilder er det et ønske blant flere i selskapet å dele filmen opp i to, slik man gjorde med den siste Harry Potter-filmen, som kommer neste år og i 2011.

Film nummer to i serien, Twilight: New Moon, gjør det for tiden bra på kino i Norge og er sett av nesten 210 000 etter to uker.
Se hele kinotoppen her!

Gjør som nesten 4000 andre: Bli tilhenger av Rampelys på facebook!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder