Nicole Kidman får ros av ektemannen Keith Urban for måten hun holder familien samlet på. Her med familien i Los Angeles tidligere i år. Foto: Pa Photos

Urban om Kidman: - Jeg hadde ikke klart noe av dette uten henne

Countrysangeren gir kona Nicole Kidman all ære for å klare å holde familien samlet.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Keith Urban (46) sier at Nicole Kidman (46) «gjør en fantastisk jobb» med å holde familien sammen.

Urban fortalte til GAC (Great American Country) på den røde løperen under Academy of Country Music Awards søndag, at han ikke hadde klart å sjonglere musikkarieren, dommerjobben i «American Idol» og foreldrerollen, hvis det ikke hadde vært for hans Oscar-vinnende kone, skriver magasinet People.

Skuespilleren Nicole Kidman holder i følge ektemannen styr på barnas timeplaner og setter barna foran eget arbeid.

- Vi reiser mye, og hun gjør en fantastisk jobb med å holde hele familien samlet. Jeg hadde ikke klart noe av dette uten henne, sier Urban.

Paret har vært gift i syv år, og har døtrene Sunday Rose (5) og Faith Margareth (3) sammen. Countrysangeren forteller at barna ofte blir tatt med på eventyr verden over når foreldrene jobber.

- Hvis Nicole skal spille inn en film i Marokko, så sier vi «okay, da tar vi familieferien i Marokko», sier Urban.

Kidman var tidligere gift med skuespiller Tom Cruise, som hun skilte seg fra i 2001. Med Cruise har hun adoptivbarna Isabella Jane (22) og Connor Anthony (19).

Nicole Kidman har spilt i en rekke filmer og er blant annet kjent fra filmene «Moulin Rouge!» og «Grace of Monaco», hvor hun spilte Grace Kelly.

Hun vant også Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for sin innsats i «The Hours».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder