I VINDEN: F.v.: Skuespillerne Caitriona Balfe, Dominic West, Julia Roberts, George Clooney og sistnevntes kone Amal Alamuddin Clooney før visningen av filmen «Money Monster» i Cannes denne uken. Foto: Eric Gaillard Reuters

Dette bildet av Amal Clooney vekker oppsikt

Daily Mail hevder at George Cloneys kone brøt etikette da hun stjal glansen fra ektemannen og hans kolleger i Cannes denne uken.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Den britiske avisen mener at Amal Alamuddin Clooney (38) opptrådte i strid med den angivelig gylne regelen under Filmfestivalen i Cannes da hun poserte sammen med skuespillerne på den røde løperen.

Også i Cannes: Filmregissør vil «frata» kronprins Haakon tittel og rettigheter

Ikke nok med at Daily Mail mener at Amal ikke hadde noe på bildene å gjøre, fru Clooney var i tillegg iført en gul kjole som skilte seg markant ut fra filmstjernene, som alle var iført sort.

George Clooney (56), Julia Roberts (48) og Jodie Foster (53) inngår alle i stjernelaget som denne uken har reklamert for filmen «Money Monster» i Cannes. Men de måtte altså finne seg i å dele rampelyset med fru Clooney – som på toppen av det hele strevde med å ha kontroll på kjoleslepet med den høye splitten.

ÉN I HVER ARM: George Clooney hadde kona Amal Alamuddin Clooney i armkroken nesten hele tiden, til tross for at han også poserte med motspiller Julie Roberts. Foto: Reuters

«Hun stjal glansen rett foran nesen på Hollywood-stjernene. Hun har jo ikke noe med filmen å gjøre, så hvorfor var hun der?» spør taboidavisen og føyer til at vakre Amal i dette tilfellet var «pluss én fra helvete».

Da vinden tok tak i den fotside Versace-kreasjonen og blottet kjendisadvokatens lange ben, skal alles øyne ha vært på henne.

Clooney: – Hun er fantastisk

De andre stjernene lot seg tilsynelatende ikke merke med noe. Julia Roberts var sitt velkjente brede smil, mens Clooney riktignok kastet bekymrede blikk på det som kunne ha endt med at kona viste langt mer enn planlagt.

VG til stede i Cannes: Flere nyheter her

Ikke alene: Hertuginnen tatt av vinden

VG møtte Clooney

Amal glimret imidlertid med sitt fravær da VG møtte George Clooney og de andre stjernene tidligere under festivalen.

George Clooney: – Vi amerikanere er ikke så dumme

Dramathrilleren «Money Monster» er regissert av Foster med Clooney som terrorkidnappet TV-vert på direkten og Roberts som hans produsent i TV-stasjonens kontrollrom. Filmen har norgespremiere 3. juni.

Lest denne? Dødelig duo i Cannes

MinMote: Amal Alamuddin er den nye Jackie Kennedy

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder