SYNGER UT: Michelle Rodriguez, her på moteuken i New York for en tid tilbake. Foto: AP

Michelle Rodriguez truer med å trekke seg fra «Fast & Furious»

Hollywood-stjernen (38) langer ut mot filmbossene.

Artikkelen er over to år gammel

Den amerikanske skuespilleren fyller rollen som Letty Ortiz i populære «Fast & Furious», som nå teller åtte filmer. Men det er slett ikke sikkert hun blir med videre – hvis hun gjør alvor av truslene sine – og hvis hun ikke får gehør hos produsentene og filmselskapet Universal Pictures.

Sett VGs dom over den nye filmen? Forglemmelig «furious»

38-åringen, kjent for å være munnrapp og uredd også i virkeligheten, postet en melding på sin egen Instagram torsdag, hvor hun gir tydelig uttrykk for frustrasjon:

«F8 er lansert digitalt i dag, og jeg håper de viser litt kjærlighet til kvinnene i serien i den neste filmen. Ellers så må jeg kanskje si farvel til en høyt elsket «franchise». Det har vært en morsom reise, og jeg er takknemlig for muligheten fansen og filmstudioet har gitt meg gjennom årenes løp. One Love», skriver Rodriguez.

Tilbakeblikk: Michelle og Cara klinte på basketkamp

Støtteerklæringer fra fans strømmer på under innlegget.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

«Fast & Furious 8» har i tillegg store navn som Charlize Theron (41) og Helen Mirren (71) på rollelisten.

Det er likevel de mannlige skuespillerne som står i sentrum. I den nyeste filmen er også norske Kristofer Hivju (38) med.

I SKYGGEN: Tyrese Gibson, Vin Diesel og Michelle Rodriguez på MTV-galla i mai. Foto: AFP

Hivju om «Fast & Furious 8»: – Fikk fartsbot på første økt

Det er ikke første gang Rodriguez, også kjent fra serier og filmer som «Lost», «Avatar» og «Resident Evil», deler sin misnøye.

I et intervju med Entertainment Weekly tidligere denne uken hevdet stjernen at hun har bidratt til at hennes egen rollefigur i «Fast & Furious» har fått mer tyngde:

FESTFIN: Michelle Rodriguez på «F8»-premiere i New York i april i år. Foto: AFP

– Fra dag én gjorde jeg om rollefiguren fra å være noe jeg ikke kunne stå inne for foran millioner av mennesker, til å bli noe jeg faktisk er stolt av. Men hvilket signal sender vi ut til kvinner? Det er noe som hviler tungt på skuldrene mine – særlig i en så mannsdominert bransje som den jeg jobber i.

Husker du? Michelle Rodriguez valgte fengsel

Rodriguez er den andre kvinnen i Hollywood som denne uken setter søkelyset på det de mener er en stor utfordring.

Den britiske «Game of Thrones»-skuespiller Emilia Clarke (30) – for øvrig også kollega med Hivju – raser også mot Hollywood-bransjen:

– Behandler du meg annerledes fordi jeg har pupper?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder