Filmskjønnhet refser radmagre kolleger

(VG Nett) Italienske Monica Bellucci (34) er ikke nådig i beskrivelsen av sine amerikanske filmkolleger.

Artikkelen er over 16 år gammel

- Som barn

- Altfor mange amerikanske kvinnelige filmstjerner og modeller ser ut som barn. Kanskje de tror at menn foretrekker den typen kvinner som muligens appellerer til beskyttelsesinstinktet, forklarer Monica til filmnettstedet IMDb.

Monica er stolt av å ikke følge syltynn-trenden. SE FLERE BILDER AV MONICA!

- Heller gammeldags

- Jeg har aldri vært redd for å være en ekte kvinne. Kanskje høres det gammeldags ut, men jeg tror faktisk menn ønsker kvinner med former. De liker ikke skinn og ben. I USA kan en mann fortelle en kvinne at hun er vakker. Selv om kvinnen er full av plastisk kirurgi, trener to timer hver dag og bruker en formue på dyre klær, så vil hun likevel trolig bli fornærmet fordi hun mener mannen behandler henne som et stykke kjøtt, sier Monica.

Aldri operert

Selv forsikrer 34-åringen at hun aldri har latt noen fikse på utseendet hennes.

- Jeg trener ikke, og jeg kommer aldri til å la meg operere for skjønnhet. Men jeg blir smigret når jeg får komplimenter forklarer Monica som røper at hun foretrekker skikkelige gentlemen.

- Jeg setter pris på at menn åpner dører, og jeg nyter å bli gjort stas på. Det betyr ikke det samme som å fraskrive seg kvinners rettigheter. Jeg er fri og uavhengig, sier Monica som under den stjernespekkede Cannes-festivalen i forrige måned hadde æren av å stå for åpningen.

Monica ble nylig tilbudt 40 millioner kroner av mannfolkbladet Playboy, som ønsket å fotografere henne uten en tråd, men Monica lot seg ikke friste.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder