SKUESPILLERPAR: Neve Campbell og JJ Field på Emmy-utdelingen i september 2016.
SKUESPILLERPAR: Neve Campbell og JJ Field på Emmy-utdelingen i september 2016. Foto: ROBYN BECK / AFP

Neve Campbell adopterte sønn: – Det mest fantastiske jeg har opplevd

FILM

Skuespiller Neve Campbell og samboer JJ Fields røper nå at de adopterte en gutt for fem måneder siden.

Publisert:

Nyheten kommer i en oppdatering på Instagram, med et bilde, tatt bakfra, der skuespiller JJ Fields holder rundt kjæresten, og deres 6-årige sønn Caspian går ved siden av vognen de holder.

Campbell skriver at bildet er tatt bare øyeblikk etter at adopsjonen ble offisiell.

«Ren lykke! Dette har vært hemmelig fram til nå, siden JJ og jeg ville vente til det var offisielt, men vi adopterte en liten gutt for fem måneder siden. Han heter Raynor og vi er vilt forelsket i ham», skriver Campbell.

Hun forteller også at Caspian er ekstremt glad for familieforøkelsen:

«Han spør hver morgen «Kan jeg holde babyen min?», «Kan jeg mate babyen min» og «Kan jeg leke med babyen min?». Det er det mest fantastiske jeg har opplevd. Vi er så takknemlige for dette vakre lyset som har kommet inn i livene våre, og vi tenker på og takker hans biologiske familie hver dag for den utrolige gaven.»

Campbell slo gjennom som Julia Salinger i TV-serien «Party of Five», før hun også bli kjent i «Skrik»-filmene. Di siste årene har hun vært å se i TV-serien «House of Cards».

Hun og Fields ble kjærester i 2011, og fortalte året etter at de ventet sitt første barn. Også da de fikk Caspian holdt de det hemmelig i fem måneder.

Her kan du lese mer om