INGEN GRENSER for festing for Ashton Kutcher og Cameron Diaz i "What Happens In Vegas...". Har du lyst til å være med på verdenspremieren i London? Foto: Fox

Hva med kjapp filmtur til London: på verdenspremiere med Diaz og Kutcher?

(VG Nett) Tirsdag 22. april er det verdenspremiere på «What Happens In Vegas» med stjernene Cameron Diaz og Ashton Kutcher på plass. Har du lyst til å være i salen?

  • Jon Selås

Artikkelen er over 12 år gammel

Det har du nå faktisk en mulighet til! VG Nett i samarbeid med filmdistributøren 20th Century Fox inviterer til en alle tiders opplevelse:

Konkurranse

Delta i vår lille spørrekonkurranse om Las Vegas -

og vinn en flytur for to til London tirsdag 22. april, billetter til verdemnspremieren på filmen «What Happens In Vegas...» med Cameron Diaz og Ashton Kutcher - begge to vil være i salen, en natt på luksushotell - og retur til Norge onsdag 23. april.
Kort og hektisk - men antakelig moro!

Løssluppent

«What Happens In Vegas...» er en omskriving av det gamle amerikanske visdomsord: «Det som skjer i Vegas, forblir i Vegas.» Underforstått: Gambler- og innfallsbryllups-byen er stedet man kan slippe seg helt løs - uten etterfølgende konsekvenser.

Nåvel; konsekvenser kan det bli. Som Cameron Diaz og Ashton Kutcher smertelig får erfare. Etter en vill natt på byen, våkner de opp til verdens verste bakrus - og finner ut de er gift. Med hverandre.

Ytterligere komplikasjoner oppstår når det viser seg at den ene har vunnet tre millioner dollars - med en kvartdollar lånt av den andre.

Hva?

Så hva gjør man? Det er dèt filmen handler om. Og du - og en du velger å ta med deg - kan se den som de aller første. På verdenspremieren. I London 22. april.

Men først må du altså delta i spørrekonkurransen her!

Mer om

  1. Cameron Diaz

Flere artikler

  1. Cameron Diaz mistet pappa

  2. Jeanette på verdenspremiere med Diaz og Kutcher!

  3. Mafia-skuespiller tatt med ladd pistol

  4. Er dette årets verste film?

  5. Endelig fikk Cameron stjerne

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder