Keira. - Ikke mine pupper!

(VG Nett) Keira Knightley (22) legger ikke skjul på at de nye modellbildene byr på juks.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Chanel - hjemmeside

SYLSLANK: Keira Knightly (22). Foto: AFP

Den britiske filmstjernen, best kjent fra filmtrilogien «Pirates of the Caribbean», er Chanels nye ansikt utad. På de nye reklamebildene til parfymen Coco Mademoiselle poserer Keira uten en tråd, men delvis tildekket av en bowler-att.

Konturene av det ene brystet kan så vidt skimtes, men den som tror at det er ekte vare, må tro om igjen.

Protesterte ikke

Keira røper nemlig til avisen The Sun at Chanel ønsket å utstyre henne med større byste. Og sånn ble det.

- De tingene er sikkert og visst ikke mine, forteller Keira som syntes det var helt i orden å bli fikset på ved hjelp av teknisk bildebehandling.

- Vi hadde denne interessante diskusjonen på forhånd, hvor de sa at de ville gjøre brystene mine litt større. Men jeg måtte godkjenne det. Jeg sa at det var helt greit. Ærlig talt bryr jeg meg ikke filla. Jeg har ingen pupper, og dermed ingen kløft å vise fram, sier skuespilleren som i gjentatte intervjuer tidligere har sagt at hun ofte drømmer om å ha mer kvinnelige former.

Lekket ut

Bildet av Keira med hatten har lekket ut før tiden og er allerede publisert i britiske nettaviser, blant annet The Sun. Se bildet her (VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

Fra Engelschiøn Marwell Hauge AS, som importerer kosmetikkmerket til Norge, får VG Nett opplyst at Chanel selv ikke ønsker å offentliggjøre bildet før det dukker opp i blandene i oktober.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder