SKAPTE OPPSTANDELSE: Alec Baldwin hisset på seg flypersonalet. Foto: Reuters

Alec Baldwin kastet av flyet

(VG Nett) Hollywood-stjernen Alec Baldwin (53) ble kastet av flyet tirsdag, fordi han spilte på mobilen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

53-åringen skulle fly fra Los Angeles til New York da han like før avgang hisset på seg besetningen om bord i et fly fra American Airlines, skriver nettstedet TMZ .

Flykapteinen hadde gitt beskjed om at alle elektroniske innretninger måtte være avslått i forbindelse med avgang, noe Baldwin ikke skal ha rettet seg etter. Han fortsatte å spille det scrabble-lignende spillet «Words With Friends» på mobilen, en hobby skuespillerveteranen angivelig er lidenskapelig opptatt av.

«Flyet sto stille og beveget seg ikke», hevdet Baldwin på sin Twitter-side etter hendelsen.

Kapteinen tok affære

Baldwin skal ha reagert med sinne over å bli irettesatt på flyet, og ifølge andre passasjerer skal han ha smelt med toalettdøren. Da skal flykapteinen ha satt foten ned og beordret Baldwin til å forlate flyet.

Baldwin, som også tidligere har skapt overskrifter på grunn av sitt hissige temperament , twitret i raseri etter episoden om at han aldri mer skal fly med American Airlines, «hvor pensjonerte katolske gymlærere fra 1950 får jobb som flypersonale».

Flyselskapet på sin side opplyser til CNN at de ikke ønsker hverken å bekrefte eller kommentere hendelsen. De skal likevel ha forsøkt å komme i kontakt med filmstjernen via Twitter i etterkant av episoden.

Fløy senere

Baldwin skal senere på kvelden ha kommet seg med et fly til New York - også det med American Airlines.

«Besetningen ser allerede... smartere ut», twitret 53-åringen, kjent fra TV-serien «30 Rock» og filmer som «The Departed» og «It's Complicated».

Baldwin har twitret gjennom hele natten - en rekke ironiske meldinger om flyopplevelsen, men enda mer i sammenheng med det digitale spillet han er så hektet på.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder