SEX-SYMBOL: Megan Fox (23). Foto: AP

Hun er årets dårligste skuespiller

(VG Nett) Megan Fox har den tvilsomme æren av å bli kåret til årets dårligste skuespiller.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Det er filmnettsiden Moviefone som har spurt sine lesere om hva de mener var det beste og det verste som filmåret 2009 hadde å by på. Og mens «Twilight - New Moon» er blitt kåret til årets beste film er «Transformers» både årets verste film, og den beste actionfilmen.

Les flere nyheter på Rampelys-forsidenFølg Rampelys på Facebook

En av filmens skuespillere Megan Fox må også regne med en heller tvilsom utmerkelse. For mens nettsidens lesere er klare på at hun er den mest sexy skuespilleren på lerretet i 2009 er hun også kåret til den dårligste skuespilleren i året som har gått.

Se utvalgt filmografi for Megan Fox her

Leserne har dermed ikke latt seg overbevise av Fox' skuespillerprestasjoner i «Transformers»-filmene. Men ifølge regissøren Michael Bay lover han en oppfølger, og at det blir «Transformers 3»

Les VGs anmeldelse av «Transformers: de beseirende slår tilbake» her

Bay og Fox var imidlertid i en skikkelig ordkrig etter innspillingen av den siste «Transformers»-filmen. Det falt nemlig Bay svært tungt for brystet at Megan gikk ut og kritiserte «Transformers».

- Med mindre du er en veteran innen film, så handler ikke det å jobbe med Michael Bay om å høste erfaring som skuespiller. Filmen ga meg en karriere og åpnet alle dører for meg. Men folk er fullstendig klar over at dette ikke er en film som baserer seg på skuespill, uttalte Fox - og Bay nølte ikke med å gi tilsvar:

- Der har du Megan Fox. Ingen i hele verden visste hvem Megan Fox var før jeg fant henne og ga henne jobben i «Transformers»

Les også:«Transformers»-regissør til Megan Fox: - Oppsøk lege!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder