FILMER IGJEN: Arnold Schwarzenegger - her under et besøk i danmark for et par år siden - mens han fortsatt var guvernør. Foto: HELGE MIKALSEN

Arnold gjør comeback som «Conan»

Arnold Schwarzenegger (65) skal svinge sverdet på nytt - 30 år etter Hollywood-gjennombruddet i «Conan The Barbarian».

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Arnold SchwarzeneggerArnold Schwarzenegger - offisiell hjemmeside

Universal Pictures bekrefter at eks-guvernøren er klar for innspillingen av «The Legend Of Conan».

- Jeg elsket Conan-skikkelsen, og jeg er beæret over å bli spurt om å tre inn i rollen enda en gang, sier Schwarzenegger i en kunngjøring ifølge Sky News .

«Conan the Barbarian » hadde premiere i 1982, og to år senere gjentok Schwarzenegger rollen som muskelbunten i «Conan The Destroyer ». Begge filmene ble gigantiske kassasuksesser.

Det ble lansert et forsøk på en «remake» i fjor, med Jason Momoa (33) i hovedrollen som «Conan», men den ble ingen suksess. Nå gjenstår det å se om Schwarzenegger kan friste kinogjengerne med den gamle klassikeren i ny innpakning.

GAMMEL KLASSIKER: Arnold Schwarzenegger som Conan i 1984-filmen «Conan The Destroyer». Foto: AP

Hva tror du om «Conan»-comebacket»? Vil Arnold lykkes igjen? Diskuter i kommentarfeltet nederst i artikkelen eller på Facebook/rampelys .

Den nye filmen får premiere i 2014.

Flere prosjekter

«Conan»-innspillingen føyer seg inn i en rekke med filmprosjekter for østerrikeren, som gikk av som guvernør i California på nyåret i fjor. Han har spilt i «The Expendables 2» og har fem andre filmer på gang, deriblant thrilleren «Ten».

SE UTVALGT FILMOGRAFI FOR SCHWARZENEGGER

Ny bok

65-åringen er for øvrig bokaktuell med biografien «Total Recall: My Unbelievably True Life». Der snakker han ut om livet og karriere - og den gamle, hemmelige utroskapsaffæren som i fjor kostet ham ekteskapet med Maria Shriver.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder