Paul Walkers siste filmtrailer er her

Paul Walker var midt i inspillingen av «Furious 7» da han døde. Nå er filmtraileren ferdig.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Det er de første offisielle klippene fra den syvende filmen i «Fast & Furios»-franchisen vi får se, siden en av hovedrolleinnehaverne, filmstjernen Paul Walker, døde i slutten av november i fjor. Skuespilleren, som er godt kjent fra bilfilmene, mistet livet i en tragisk bilulykke.

Innspillingen av den kommende «Fast & Furious»-filmen fortsatte etter Walkers død, og hans to brødre, Cody og Caleb, er med for å fullføre deres avdøde brors siste filmprosjekt.

VGTV:Trailer fra «Furious 7»

DE SISTE KLIPPENE: Paul Walker ble hyllet av både medskuespillere og fans etter hans død. Nå er hans siste film ute med trailer. Foto:Andrew Medichini,Ap

Den syvende filmen fortsetter der den sjette sluttet, og etter å ha slått Owen Shaw og hans gjeng, kan Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner (Paul Walker) og resten av gjengen reise tilbake til USA og leve det normale livet de ønsket.

Men Owen's eldre bror Ian (Jason Statham) ønsker hevn etter at hans bror døde, og igjen er gjengen i fare. Toretto og O'Conner prøver å finne mannen som drepte en av deres egne, før han finner dem.

VGTV:Trailer fra «Fast & Furious 6»

Walker har hatt hovedrollen i de tre foregående filmene sammen med Vin Diesel, Dwayne «The Rock» Johnson, Michelle Rodriguez og Jordana Brewster, og med i den kommende filmen er også Jason Statham, kjent fra de tre «Transporter»-filmene og de tre «The Expendables»-filmene.

«Furious 7» har premiere her til lands 1. april.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder