GJENFORENT: Spiderman vil bli en del av Marvels Superhelt-univers, etter at Sony og Marvel mandag kunngjorde et nytt samarbeid. Foto:,Ap

Spiderman returnerer til Marvels superhelt-imperium

Sony Pictures Entertainment og Marvel Studios har inngått et samarbeid som fører den populære karakteren tilbake til Marvels superhelt-univers.

  • Marthe Berg

Artikkelen er over fem år gammel

Sony Pictures Entertainment kunngjorde mandag et de har inngått en deal med superhelt-giganten, skriver filmnettstedet Variety.

Ifølge det amerikanske nettstedet kan vi vente den neste Spiderman-filmen 28. juli 2017. I tillegg mener de det er sannsynlig at edderkoppen allerede vil dukke opp i «Captain America: Civil War» neste år.

Sony har hatt rettighetene til den opprinnelige Marvel-superhelten siden 1999, da det amerikanske filmstudioet solgte tegneserien for 7 millioner dollar.

Ifølge kunngjøringen vil Sony og Marvel nå finne en ny skuespiller til å ta over rollen som Peter Parker etter Andrew Garfield, som spilte i de to siste filmene, «The Amazing Spider-Man» og «The Amazing Spider-Man 2».

Tobey Maguire hadde rollen som Spiderman i de tre de tre foregående filmene fra Sony.

Sony vil fortsette å eie, distribuere, finansiere og ha kreativ kontroll over Spiderman-filmene. Disney-eide Marvel vil bidra med å flette karakteren inn i resten av superhelt-imperiet sitt, og de kommende filmene.

I oktober ble det kjent at Marvel-universet skal lage elleve superheltfilmer de neste fem årene, blant dem «Black Panther», «Guardians of the Galaxy», «Doctor Strange» og «Inhumans», samt to nye «The Avengers»-filmer.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Tom (19) er den nye Spider-Man

  2. Nye «Spider-Man» setter ny rekord

  3. Disse filmene kan du glede deg til i sommer

  4. Tegneserieskaper Stan Lee er død

  5. Fant ut at han hadde fått rollen som Spider-Man på nettet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder