HOLDT LØFTET: Amber Heard har donert syv millioner dollar - drøyt 57 millioner norske kroner - som hun fikk fra Johnny Depp i parets ferske forlig til veldedige formål. Foto: Andrew Medichini AP, NTB Scanpix

Heard donerte Depp-penger til veldedighet

Amber Heard fikk 57 millioner kroner av eksmannen Johnny Depp i forliket mellom de to. Nå har hun donert alt til veldedighet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det er Variety som siterer fra en uttalelse som Amber Heard kom med torsdag kveld.

– Som beskrevet i besøksforbudet og skilsmisseavtalen, spiller ikke penger noen rolle for meg personlig – og har aldri gjort det – annet enn at jeg i så fall kan donere dem til veldedighet. Når jeg nå gjør det kan det forhåpentlig hjelpe alle som ikke er i stand til å forsvare seg selv, skriver Heard i uttalelsen.

Les også: Amber Heard trekker voldsanklage mot Johnny Depp

Det er to institusjoner som nå får nyte godt av Johnny Depps millioner; American Civil Liberties Union, som har spesielt fokus mot å stoppe vold mot kvinner og Children’s Hospital of Los Angeles, der Amber Heard har jobbet gratis som frivillig i ti år.

Begge institusjonene har mottatt donasjonen med stor takknemlighet.

– Vi kunne ikke ha vært mer takknemlig for Heards støtte – hun kan være helt sikker på at denne gaven vil hjelpe andre kvinner til å leve trygt og fritt, heter det i en uttalelse fra Anthony D. Romero, daglig leder ved American Civil Liberties Union.

Husker du?: Johnny Depps kone slapp fengsel

Det var tirsdag at Amber Heard og Johnny Depp inngikk forlik i den turbulente saken mellom det tidligere ekteparet. Det var i mai at Amber Heard sto frem på sosiale medier med forslått ansikt og fikk sikret besøksforbud mot sin daværende mann.

Litt senere leverte hun også inn skilsmissepapirene. Paret var gift kun i femten måneder.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder