Se de første bildene fra ny James Bond-film

De aller første levende bildene fra den nye Bond-filmen «Spectre» ble sluppet torsdag morgen.

  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Filmen, hvor Daniel Craig (46) har hovedrollen som James Bond, har planlagt verdenspremiere 6. november, men mange måneder før premieren slipper filmselskapet en bakom-film fra innspillingen der vi møter både Daniel Craig, Léa Seydoux, Dave Bautista og regissøren Sam Mendes.

Redaktør for det norske James Bond-magasinet, Morten Steingrimsen, er særdeles imponert over de ferske bildene.

– Det ser rett og slett spektakulært ut! Dette er veldig klassisk Bond, sier han, og legger til at forventingene til filmen er høye.

NYE BOND-FJES: Italienske Monica Bellucci (50) og franske Léa Seydoux (29) skal spille i «Spectre». Foto: Reuters/AP Foto: ,

– Bildene av avslører at vi kommer til å få servert en halsbrekkende sekvens med fantastisk landskap som bakteppe. Det er gledelig at vi får se de østerrikske alpene i kulissene, sier han.

– Jeg tror nok at det vi ser i klippene i dag kommer til å bli et av høydepunktene i filmen.

Flere var i utgangspunktet kritiske til om den 178 centimeter høye, blonde Craig ville passe som den høye, mørke skikkelsen tidligere skuespillere hadde etablert Bond som. Men samtlige fem som tidligere har spilt Bond, George Lazenby, Roger Moore, Sean Connery, Timothy Dalton og Pierce Brosnan, har siden støttet valget av Craig.

Craigs debutfilm som 007, «Casino Royale» (2006) ble den mest økonomisk suksessfulle Bond-filmen noensinne, fram til «Skyfall» knuste rekorden i 2012. Det er derfor store forventninger til filmen.

– Craig ser utrolig stilig og kul ut - jeg har stor tro på at de klarer å leve opp til forventningene, sier Steingrimsen.

Dette er ikke første dryppet fra Sony Pictures, filmselskapet bak filmen, gir til fansen. Tidligere har regissøren røpet også at innspillingen av filmen kommer til å ta sju måneder, og vil finne sted blant annet i Roma og Mexico City i tillegg til Alpene. En helt ny Aston Martin er også designet for «Spectre».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder