Alba festet i Stockholm

(VG Nett) «Sin City»-stjernen Jessica Alba (24) bestilte absint da hun festet i Stockholm i natt.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

FESTET: Jessica Alba (24) festet i Stocholm i natt. Foto: Reutuers

Rundt klokken ni på kvelden var det klart for premierefest på restauranten East i Stureplan i Stockholm. Sammen med blant annet Ioan Gruffudd (31) og Chris Evans (24) festet hun vilt, ifølge Aftonbladet.

På restauranten spiste de en treretters middag og drakk sake. Selskapet hadde ifølge den svenske avisen bestilt inn en hel flaske sake. Men Alba ville helst ha absint.

- Hun forsøkte å kjøpe absint, men det har vi ikke, sier en ansatt på restauranten.

Den grønnlige likøren av malurt med 55-60 % alkohol er forbudt i mange land på grunn av faren for skader på nervesystemet. Mildere versjoner av den selges imidlertid på vinmonopolet.

Den kjente skuespillerinnen er kanskje hard på flaska, men spiser ikke så mye.

- Hun rørte knapt maten bortsett fra mest for syns skyld. Men hun er jo ikke stor heller, sier den restaurantansatte.

I festhumør
Ifølge ham så det ut til at Jessica Alba hadde det veldig moro på premierefesten. Hun skal ha ledd høyt, småflørtet med Chris Evans og fotografert sine kolleger.

- Jo takk, jeg har det moro, bekreftet hun da Aftonbladet pratet med henne inne på festen senere på kvelden.

Ved 22.50-tiden forlot hun festen på East og satte seg i en limousin tilbake til Nordic Sea Hotel. Der ble hun sittende en stund i isbaren. Etter det bar til Grand Hotel for å sove.

Elsker Sverige

Skuespillerinnen, som er nummer fem på Maxims liste over verdens 100 mest sexy kvinner, stortrives ifølge den svenske avisen i Sverige.

- Jeg elsker Sverige. Vi tok en sykkeltur rundt vannet og det er så vakkert her, sier stjernen som nå er aktuell i filmen «Fantastic Four».

Filmen er basert på en tegneserie om superhelter og har premiere i Norge 29. juli.

Actionfilmen har hatt en knallstart i USA og har på sine tre første dager spilt inn hele 56 millioner dollar eller mer enn 360 millioner kroner.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder