FILMSTJERNE: Carmen Electra (36). Foto: AP

Carmen Electra saksøker nakenshow

(VG Nett) Film- og TV-stjernen Carmen Electra (35) hevder hun ikke har fått nok betalt av Naked Women's Wrestling League.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
nwwl.com - nwwl Resources and Information.Carmen Electra – Model, Actress, Television Personality

Den tidligere Baywatch-bomben har gått rettens vei fordi hun mener at nakenbryterorganisasjonen (NWWL) har gjort seg skyldig i kontraktsbrudd.

Carmen hevder at hun var blitt lovet over over 2,4 millioner for å stille opp som vertinne på flere nakenbrytings-show. I tillegg mener TV-stjernen at avtalen gikk ut på at hun skulle få en viss del av inntektene fra DVD-salget.

Carmen hevder ifølge nettstedet E! at hun bare har fått utbetalt en fjerdedel av honoraret.

Ifølge rettspapirene inngikk Carmen avtalen med nakenbryter-foreningen i 2004.

Slår tilbake

NWWL, som har base i Toronto, beskriver på sin side Carmens søksmål som "ondsinnet og svært ødeleggende". Presidenten i foreningen, Howard Mann, sier til nettstedet at han aldri har gått inn på den avtalen Carmen viser til.

- Jeg tror hennes utspill bare er et desperat rop for å få oppmerksomhet, lyder det fra NWWL-sjefen som sier han vil slåss mot skuespillerens søksmål. Han opplyser om at han også vil kreve økonomisk oppreisning for det han mener er ærekrenkelse.

Krever over 25 mill.

Carmen har i tillegg saksøkt en rekke andre selskaper, som blant annet Erotic Wrestlign Productions, for å bruke hennes navn og bilder i markedsføring uten lov.

35-åringen krever over 25 millioner kroner i oppreisning fra selskapene til sammen.

Carmen sluttet i "Baywatch" i 1998. Hun har siden hatt roller i filmer som "Starsky and Hutch", "Scary Movie" og "Cheaper by the Dozen". Hun har også vært aktuell med eget realityshow sammen med sin daværende ektemann Dave Navarro. Paret er nå skilt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder