Sienna klinte til med Hayden

(VG Nett) Den nye mannen i Siennas liv er ingen ringere enn Hayden Christensen, som spiller hennes elsker i den kommende filmen Factory Girl.

Mona Bristøl
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

HODESTUPS FORELSKET: Hayden Christensen skal ha forelsket seg i Sienna Miller på settet til filmen Factory Girl. Foto: EPA

Sienna Miller (24) ser ut til å falle for sine motspillere. Etter å ha brutt med Jude Law, som hun møtte på settet til filmen Alfie, skal hun enda en gang ha fått et forhold til en av sine motspillere. Hayden Christensen (24) er kjent for rollen som Anakin Skywalker i Star Wars-filmene.

Sienna er for tiden i Canada for å møte Haydens familie. Der skal de ha blitt observert kyssende på kaféer og i ulike butikker.

Ifølge Daily Mail skal en kilde nær Sienna ha uttalt at Hayden har vært en god skulder å gråte på etter at det ble slutt med Jude Law.

- Sienna er ganske flørtete og vennskapet skal ha blitt til noe mer. Hayden er helt gal etter Sienna, men jeg vet ikke helt om hun gjengjelder følelsene hans, sier venninnen til Daily Mail.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder