PINLIG FOR PIA: Pia Tjelta fikkk virkelig testet sin flauhetsgrense under innspillingen av «Mars

PINLIG FOR PIA: Pia Tjelta fikkk virkelig testet sin flauhetsgrense under innspillingen av «Mars

- Sexscenene er det flaueste jeg har gjort!

(VG Nett) I den premiereklare filmen «Mars & Venus» kan du se Pia Tjelta (29) i en het sexscene med Thorbjørn Harr.

Alexander Nyhagen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Den romantiske komedien «Mars & Venus» har premiere på selveste Valentinsdagen onsdag. Pia Tjelta spiller den unge arkitekten Ida som er gift med Mathias (spilt av Thorbjørn Harr), og filmen åpner med det Tjelta selv beskriver som:

- Det flaueste jeg har gjort i hele mitt liv! Folk tror kanskje at sexscener spilles inn ved at kameraene settes opp og skuespillerne bare får beskjed om å sette i gang. Men det er 20 stykker rundt deg og alt er koreografert ned til minste detalj, sier hun til VG Nett.

VGTV: Se Pia Tjelta fortelle om den pinlige innspillingen!

«Mars & Venus» begynner der andre romantiske komedier slutter, og Tjelta sier at hun kjenner seg svært godt igjen i karakterene.

- Samlivsbrudd og samlivsproblemer er et universelt tema, og filmen handler om noe alle kjenner til - nemlig de tøffe stundene i et forhold.

- Dette er en film gutter vil ha med kjærestene sine for å se, slik at de kan skjønne hvor masete de er. Men det er også en film jenter vil ha med seg kjærestene sin på for at de skal se hvor egoistiske gutter kan være, forklarer Tjelta.

A-laget

Regissør Eva Dahr har fått med det virkelige a-laget av unge norske skuespillere i filmen. I tillegg til Tjelta og Harr er også Anders Baasmo Christiansen, Silje Torp Færavåg, Henriette Steenstrup og Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad med.

Hun tror det var det store ansvaret hun gav de enkelte skuespillerne som sørget for den gode line-upen.

- Jeg tror skuespillere ofte føler seg som marionetter. Men jeg ba dem spesifikt om å bruke seg selv og sine egne erfaringer i rollene, og gav dem egentlig veldig mye ansvar, sier Dahr til VG Nett.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder