SKUTT OG DREPT: Den erfarne pressekontakten Ronni Chasen (innfelt) ble drept etter å ha vært på premierefesten for filmen «Burlesque», med blant andre Christina Aguilera på rollelisten. Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway/AP

Blodig drama etter Aguileras premierefest

(VG Nett) En pressekontakt for filmen «Burlesque» ble skutt og drept etter premierefesten på Cristina Aguileras nye film.

Artikkelen er over ni år gammel

Ronni Chasen (64) ble skutt og drept mens hun satt i bilen sin, som krasjet inn i en lysstolpe ved Sunset Boulevard i Hollywood, skriver AP. Ifølge Variety ble hun erklært død på Cedar-Sinai sykehuset en time etter skytingen.

Hun kom rett fra premierefesten på filmen «Burlesque», og var ifølge nyhetsbyrået et respektert navn i bransjen etter å ha promotert filmer som «Driving Miss Dailsy», med Morgan Freeman. Freeman har allerede kommentert dødsfallet.

- Hun er en jeg så opp til, og hun vil bli husket, sier han. Chasen var en dreven dame, over 40 år hadde hun jobbet i bransjen.

Ifølge Los Angeles Times førte drapet til at flere studioer i filmbyen avlyste planlagte møter i respekt for den avdøde.
Ifølge politiet skal det ikke ha vært fremsatt noen trusler mot 64-åringen før angrepet, og politiet har heller ingen mistenkte.

- Vi vet ikke hva motivet er. Etterforskningen pågår for fullt, uttaler politibetjent Lincoln Hoschino til Los Angeles Times.

Drapet karakteriseres som en mysterium, et mysterium som ifølge AP økte i omfang da politiet senere på dagen undersøkte PC-er fra firmaet hennes, Chasen & Co.

Chasen jobbet for å få en Oscar-nominasjon for «Burlesque» og hadde også et oppdrag for å få Michael Douglas nominert for rollen i «Wall Street 2». Chasen var på festen sammen med Diane Warren, som skrev låten «You Haven't Seen The Last of Me» til «Burlesque».

«Burlesque» har planlagt norsk premiere 28. januar 2011.

Les de siste filmnyhetene og de ferskeste filmanmeldelsene her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder