VENNER: Donald Trump (t.v.) og kjendisparet Sandra Bullock og Jesse James. Foto: AFP

Trump: - Tror Sandra har fått nok av James

(VG Nett) Donald Trump tviler på at kameraten Jesse James vil klare å vinne kona Sandra Bullock tilbake etter utroskapen.

Artikkelen er over ni år gammel

Med unntak av den sporenstrekse offentlige unnskyldningen fra Jesse James (40) to dager etter at utroskapsbomben smalt, har James forholdt seg taus i media. Men finanskongen Donald Trump (63), som har vært kamerat med James siden James deltok i hans realityshow «Celebrity Apprentice», går ikke av veien for å kommentere stjerneparets ekteskapskrise som har tatt stor spalteplass verden over den siste måneden.

Les også: James ber om unnskyldning

Trump forklarer til bladet UsWeekly at at han først oppmuntret James og Bullock til å reparere forholdet. Det var etter at en tatoveringsmodell sjokkerte verden med å røpe at hun har hatt et 11 måneder langt forhold til Bullocks ektemann. Siden har flere kvinner stått fram og hevdet at de har hatt affærer med den gifte motorsykkelfabrikanten.

- Ikke forandret seg

Trump sier til bladet at han tror alt håp for ekteskapet til James og Bullock nå er ute.

- Jeg tror ikke han har forandret seg eller at han kommer til å forandre seg. James klarer nok ikke å få Sandra tilbake, sier finansfyrsten.

Han legger til: - Jeg kan tenke meg at Sandra har fått nok med alt som har skjedd. Altfor mye er ødelagt.

Les også: Raser mot mobbing av Bullocks mann

Trump sier også at han ble svært overrasket over utroskapsavsløringene, fordi han trodde at «James var smartere enn som så». Trump presiserer likevel at han har et godt inntrykk av James.

- Han er faktisk en hyggelig fyr. Han er tøff, men hyggelig. Jeg har likt ham godt, sier Trump.

Les også: - Jesse James er notorisk utro

Benekter sex-video

Med unntak av en kort uttalelse til bladet People i går, har nylig Oscar-belønte Bullock ikke kommentert ektemannens eskapader. Meldingen i går gikk ut på at Bullock avkreftet at det eksisterer en privat sex-video med henne og ektemannen, som vil kunne bli brukt i et rettsoppgjør rundt en eventuell skilsmisse.

- Det finnes ingen sex-video, fastslo Bullock som har flyttet ut av ekteparets hjem i Los Angeles og avlyst alle PR-oppdrag på ubestemt tid.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder