ÅPENLYST: Katy Perry og Orlando bloom hånd i hånd på sporty utflukt på Hawaii 27. februar.

ÅPENLYST: Katy Perry og Orlando bloom hånd i hånd på sporty utflukt på Hawaii 27. februar. Foto: SPLASH NEWS ,

Katy Perry og Orlando Bloom viser sin kjærlighet

Etter to måneder med spekulasjoner om romanse, gjør ikke lenger popstjernen (31) og Hollywood-skuespilleren (39) noe for å skjule at de er et par.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Selv om superstjernene selv ennå har til gode å uttale seg offentlig om forholdet, tolker mediene det som en bekreftelse når de to den siste tiden har spasert tett omslynget og hånd i hånd på Hawaii.

Nettstedet E! News siterer ikke navngitte kilder nær paret som uttaler at de to omtaler hverandre som kjærester, og at «det ser ut til å være i ferd med å bli seriøst».

Hawaii-turen skal ha vært et spontant innfall for dem begge. Mens resten av Hollywood-eliten festet på Oscar-utdelingen, valgte britiske Bloom å ta en pause fra jetsett.

Det ukelange ferieoppholdet er imidlertid nå over, og paret har vendt hjem.

Tidligere denne uken ble de avbildet i finstasen utenfor et hotell i New York. Bloom skal ha vært tilskuer i salen da Perry opptrådte under et arrangement for Hillary Clinton for et par dager siden, skriver The Sun.

GOLDEN GLOBE: Orlandlo Bloom på prisgalla i januar i år. Foto: AFP ,

Regisseres av nordmenn

Når Bloom ikke nyter fritiden med kjæresten, holder han på med innspillingen av den nye «Pirates of The Caribbean»-filmen, regissert av norske Joachim Rønning og Espen Sandberg.

Både popstjernen Perry og Hollywood-sjarmøren Bloom har flere romanser med andre kjendiser bak seg. Begge har også rukket å gifte seg og skille seg.

Perry var for tre år siden i et kort ekteskap med komiker Russell Brand, mens Bloom omtrent samtidig skilte seg fra supermodell Miranda Kerr, som han har et barn med. Tidligere hadde han et mangeårig forhold til skuespiller Kate Bosworth, mens det i fjor ble spekulert i søt musikk med popstjernen Selena Gomez.

I TELENOR ARENA: Katy Perry besøkte Norge i mars i fjor. Foto: Helge Mikalsen , VG

Perry på sin side trøstet seg med rocker John Mayer i kjølvannet av skilsmissen, før hun skal ha fått hjertet knust nok en gang.

Startet på Golden Globe?

Det var likevel ikke før rundt nyttårstider at Perry og Bloom begynte å sverme. De ankom Golden Globe-gallen i Los Angeles 10. januar i år hver for seg, men hygget seg i hverandres selskap ut på kvelden. Amerikanske medier skriver at det var da de to skal ha falt for hverandre.

Da den amerikanske popprinsessen ble hedret med sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i september i fjor, var det uten mannlig følge til seremonien.

Vil kjøpe kloster: Nonner protesterer

Fått med deg dette? Katy Perry møtte sin norske« engel»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder