Hanne Krogh måtte starte Amanda-innslag på nytt - fikk hele salen til å le


HAUGESUND (VG) Det stokket seg for Hanne Krogh da hun skulle dele ut prisen for beste barnefilm sammen med «Reisen til Julestjernen»-kollega Bente Børsum. Måten hun taklet det på fikk salen til å le høyt.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Den rutinerte sangeren hadde kommet hjem til Haugesund i går for å dele den aller første prisen ut under Amanda-showet. Sammen med Bente Børsum, som spilte moren hennes i «Reisen til Julestjernen» overrakte de to Amanda-statuetten til crewet bak «Knutsen og Ludvigsen – og den onde Rasputin».

Les hvilke filmer som vant Amanda her!

TV-seerne fikk imidlertid ikke med seg at seansen med de to måtte gjøres to ganger. Hanne Krogh, som ikke hadde såkalt «cuecard» som mange av de andre utdelerne, fikk ikke overgangen til Bente Børsum å sitte, dermed måtte hun be innspillingslederen om en «omstart». Samtidig avleverte Krogh en kommentar som fikk hele salen til å le:

VAR TILBAKE I HJEMBYEN: Hanne Krogh delte ut pris under Amanda-festivalen. Foto: Janne Møller-hansen VG

– Det er ikke alltid jeg føler jeg lever opp til hårfargen, men det gjør jeg nå, smalt det fra den blonde artisten.

Hanne Krogh humrer da VG snakker med henne dagen etter showet. Artisten er ikke den som glemmer hva hun skal si veldig ofte.

- Det er typisk at det skjer når man er hjemme! Det hadde ikke gjort noe hadde det ikke vært linjen som var stikkordet til Bente. Det var helt tomt i hodet mitt. Man har ikke nerver, det som var hyggelig var å være sammen med Bente Børsum, jeg har faktisk ikke snakket med henne siden innspillingen av «Reisen til Julestjernen».

Les også: Hollywood-stjerne med overraskelsesbesøk til Haugesund

Hanne Krogh var ikke den eneste som måtte starte på nytt i går. Også vår egen Hollywood-stjerne Kristofer Hivju måtte ta en runde til bak scenen og løste oppgaven knirkefritt da han kom ut igjen.

Kristofer Hivju avslørte hvem som lærte ham å kjøre bil på den røde løperen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder