VET Å SKAFFE SEG OPPMERKSOMHETEN: Filmstjernen Halle Berry vet å skaffe seg oppmerksomhet når hun tirsdag postet sitt første bilde på Instagram. Foto: David Mcnew Afp

Halle Berry har lagt ut sitt første bilde: Debuterer halvnaken på Instagram

Filmstjernen Halle Berry (49) kan kunsten å gjøre en entre. Det gjelder i aller høyeste grad når hun poster sitt første bilde på Instagram.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

- Hei alle sammen og velkommen. Dette er en spennende dag for meg og jeg gleder meg til å dele bilder som speiler mine tanker og følelser, skrev Halle Berry da hun publiserte sitt første bilde på Instagram tirsdag.

Den tidligere Bond-stjernen, som på begynnelsen av 2000-tallet ble kåret til verdens vakreste kvinne, legger bokstavelig talt ikke skjul på at hun fortsatt er en flott kvinne, skriver engelske Daily Mail.

Les også: Uønsket beundrer skremmer Halle Berry

Avisen skriver også at det er ingen tvil om at bildet er tatt i Mexico hvor den Oscar-vinnende skuespilleren har feriert sammen med sine to barn og eks-mannen Olivier Martinez. Bruddet mellom skuespillerparet ble kjent i slutten av oktober i fjor.

– Det er med et tungt hjerte at vi har bestemt oss for å skilles. Vi skal gå videre med kjærlighet og respekt for hverandre, og ha fokus på hva som er best for vår sønn, sa paret i en uttalelse til People.

Se bildene: Her strutter Halle Berry

Det var i 2013 at Berry giftet seg med den franske filmstjernen Olivier Martines i Frankrike, da hadde de vært sammen i nesten tre år.

Samme år som de giftet seg fikk de sitt første barn sammen, sønnen Maceo-Robert.

– Vi ønsker hverandre kun lykke og vi håper at dere vil respektere vår, og viktigst våre barns, privatliv mens vi går gjennom denne vanskelige tiden, heter det i uttalelsen deres.

Berry har tidligere vært gift med baseballspiller David Justice, fra 1993 til 1997, og skuespiller Eric Benet fra 2001 til 2005.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder