HELT SLUTT: Spanske Antonio Banderas og amerikanske Melanie Griffith på en filmfestival i 2013. Foto: Jon Nazca , Reuters

Griffith og Banderas omsider skilt

Halvannet år etter at Melanie Griffith (58) og Antonio Banderas (55) brøt med hverandre, har de endelig kommet til enighet.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over fire år gammel

Filmstjerneparet, som giftet seg i 1996, var kjent for å ha et turbulent forhold. Men nyheten om bruddet overrasket likevel omverdenen da den ble kjent i juni fjor.

Siden skal de to ha kranglet heftig om økonomi og hvem som skal sitte igjen med hva etter det 18 år lange ekteskapet. Nå skriver TMZ at skilsmissen er offisielt bekreftet.

Han må bla opp

Ifølge rettsdokumentene, som nettstedet har fått innsyn i, beholder Griffith et hus i Aspen, mens de har solgt hjemmet de hadde i Los Angeles og delt fortjenesten.

Banderas må imidlertid betale nærmere 600.000 kroner i måneden i underholdsbidrag til ekskona, som de siste årene ikke har vært så hyppig å se på filmlerretet.

FJERNET MINNET: Melanie Griffith er lei av tatoveringen med eksmannens navn. Her rett etter bruddet. Foto: WENN ,

Hver av dem beholder inntektene fra sine egne filmer. Mens Griffith er best kjent fra kassasuksessen «Working Girl» fra 1988, har Banderas har hatt suksess med blant annet «Zorro» (1998), «Desperado» (1995) og «Småspioner». Han har også gitt stemme til «Shrek»-filmene.

Ifølge TMZ eier de to også flere verdifulle kunstverk, deriblant Picasso. Disse skal nå være fordelt dem imellom.

Paret har en 19 år gammel datter sammen.

Det var Griffith som søkte om skilsmisse med standardfrasen «uforenlige forskjeller» som begrunnelse.

Ny kjæreste

Hun har også fjernet eksmannens navn som hun hadde tatovert på skulderen. Mens Griffith er singel, har Banderas innledet et forhold til en 20 år yngre kvinne.

1999: Griffith, Banderas og kjærligheten

Banderas slo gjennom i Hollywood med «Mambo Kings» i 1992 etter å ha vært en gjenganger i spanske Pedro Almodavars filmer. Han forlot sin første kone da han forelsket seg i Griffith under filminnspillingen til «Two Much» i 1995, hvor de begge hadde roller. Senere regisserte Banderas kjæresten i 1992-filmen «Crazy In Alabama».

Mens Griffith med dette legger sitt fjerde ekteskap bak seg, setter Banderas sluttstrek for sitt tredje. Griffith har blant annet vært gift med TV-stjernen Don Johnson (65), som hun har skuespillerdatteren Dakota Johnson (26) med. Sistnevnte er for øvrig kjent for den kvinnelige hovedrollen i «Fifty Shades of Grey».

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Melanie Griffith om plastikk-kritikken: – Jeg ble så såret

  2. Banderas frisk etter hjerteinfarkt

  3. Antonio Banderas i sitt livs rolle etter hjerteinfarktet: – Jeg ble veldig følsom

  4. Nicolas Cage gift i fire dager – vil ha ekteskapet annullert

  5. Slik ser Antonio Banderas ut som Picasso

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder