NY TYPE ROLLE: Zac Efron har spilt i musikalfilmer og komedier tidligere, men må kaste klærnei sin siste film. Foto: Pa Photos

Zac Efron ukomfortabel med de dristige scenene

«High School Musical»-stjernen Zac Efron (24) tilbringer mange av scenene i sin nye film «The Paperboy» i undertøyet. Det var ikke alltid like komfortabelt.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

AV: Mathea Reine-Nilsen

I sin nyeste film spiller Zac Efron i en rekke dristige scener med motspiller Nicole Kidman, som blant annet urinerer på Efron i en av seansene. Efron tilbringer dessuten store deler av filmen i bare undertøyet, noe som er helt nytt for musikalstjernen.

- Jeg tror ikke det var meningen at det skulle føles komfortabelt. Det kunne være veldig ukomfortabelt, men også veldig spennende, sier han til People.com.

BAKGRUNN: Kidman tisser på Zac Efron i ny film

På tross av de uvante scenene, er imidlertid ikke Efron i tvil om at han valgte riktig da han takket ja til rollen, som er milevis fra tenåringsgutten han spiller i «High School Musical».

- Selv om jeg elsker det jeg har gjort, er dette en ny milepæl for meg. Det er som om en drøm går i oppfyllelse og jeg vil fortsette å gjøre filmer som dette, sier han.

Filmen finner sted på 60-tallet i Florida, og handler om Efrons rollefigur som hjelper journalistbroren sin (Matthew McConaughey) med å undersøke en mulig feil dom. Han faller for Kidmans rollefigur Charlotte, som er besatt av en fange som sitter på dødscelle. Dét er en del av filmen Efron likte svært godt.

- Jeg har vært forelsket i henne siden «Moulin Rouge», sier han til CBS News.

Filmen har fått blandet mottakelse under filmfestivalen i Cannes, særlig på grunn av de svært grove scenene mellom blant annet Efron og Kidman.

Dette er uten tvil den tyngste rollen Zac Efron spiller, etter å ha spilt i hele tre «High School Musical»-filmer og komediene «17 Again» og «New Year's Eve».

Likevel har ikke «The Paperboy»-regissøren Lee Daniels angret på at han slapp Efron til i filmen. Han innrømmer imidlertid at utseende til Efron var langt fra ubetydelig.

- Han er en fyr som ser bra ut, og jeg er homo. Hva mer vil du ha? spøker han til Miami Herald.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder