MEDSPILLERE: Orlando Bloom og Noomi Rapace i «Unlocked».
MEDSPILLERE: Orlando Bloom og Noomi Rapace i «Unlocked». Foto: Larry Horricks AP/Lionsgate

Noomi Rapace: – Orlando Bloom brakk nesen min

FILM

På innspilling av thrilleren «Unlocked», pådro Noomi Rapace
seg flere skader – blant annet et brudd i nesen i en slåsscene med Orlando Bloom.

Publisert: Oppdatert: 08.09.17 13:06

Det er i et intervju med Cinemabland, først gjengitt av Filmweb, at den svenske stjernen forteller om den strabasiøse innspillingen.

Har du lest: Ola Rapace: Singellivet er verdiløst

Her hjemme har det akkurat vært premiere på Tommy Wirkola-actionfilmen «What Happened to Monday», der Rapace (37) gjør en kraftprestasjon i hele sju roller. Nå snakker hun om innspillingen av spionthrilleren «Unlocked», som kom tidligere i år.

Der spiller hun mot blant andre Michael Douglas, John Malkovich, Toni Collette og Orlando Bloom.

Så du: Katy Perry snakker ut om Orlando Blooms nakenbilder

– Den første uken hadde vi tre dager med slåsscener, og jeg tror det var dag to at jeg fikk strekk i en magemuskel. Jeg måtte få injeksjoner – noe rare greier, jeg tror det var russisk, men jeg vet ikke hva det var. En russisk lege stakk en lang sprøytenål i magen min og sa «du kommer til å være bra i fire timer». Og etter det kunne jeg ikke røre meg igjen, forteller Rapace til Cinamablend.

Fikk du med deg: Ola Rapace forlot Sverige: Lei av sladder

Les også: Amerikanerne hyller Noomi Rapace

Men det var bare starten:

– Det var den første uken, og så brakk jeg nesen i en slåsscene mellom Orlando og meg. Han traff meg med albuen. Det var et uhell, men han albuet meg i nesen og jeg falt sammen. Han ropte «Jeg traff henne, jeg traff henne! Jeg beklager så mye!», men jeg tenkte «la oss fortsette», sier svensken.

Det var altså de første to skadene, men på siste innspillingsdag klarte hun også å brekke foten de hun skulle hoppe fra en bygning og over et gjerde.

Fikk du med deg: Rapace ønsket som Amy Winehouse

– Jeg hadde på meg høye hæler og landet med hele kroppsvekten på foten. Noe inne den knaste. Jeg tenkte at «dette går ikke på film» og fortsatte å løpe. Vi gjorde ett opptak til, og så var innspillingen over. Jeg dro på sykehuset et par dager senere, og de sa «Ja, det er et brukket bein i foten og brudd i nesen», fastslår 37-åringen.

Her kan du lese mer om