LÅST UTE: Like etter at han hadde fått beskjed om at han også skulle spille Superman i den aktuelle filmen «Batman v Superman», opplevde Henry Cavill det store marerittet. Han våknet opp naken utenfor en låst hotelldør. Foto: Justin Tallis Afp

«Supermann»: – Våknet opp naken utenfor et låst hotellrom

Det hjelper ikke engang å være Supermann når du våkner i gangen på et hotell.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det fikk skuespilleren Henry Cavill erfare like etter at han hadde fått beskjed om at han også skulle spille Supermann i storfilmen «Batman v Superman».

I tirsdagens utgave av TV-showet «Late Night With Seth Meyers» forteller han mer om dette, skriver People Magazin.

Se den første traileren fra «Batman v. Superman»

Han forteller at han hadde jetlag og var svært sliten da han skulle møte regissøren Zack Synder og sin nye personlige trener i Los Angeles. Men etter et par drinker følte han seg helt utslått og gikk opp på rommet og la seg.

REDD FOR Å MISTE ROLLEN: – Jeg var ganske sikker på at jeg var blitt fanget opp på et videokamera og kanskje til og med kom til å miste rollen, fortalte Henry Cavill i TV-intervjuet. Foto: Alfredo Estrella Afp

– Jeg var helt borte, men våknet brått av at låsen til hotellrommet smekket igjen bak meg, forteller Cavill i intervjuet.

– Og da gikk det opp for meg at jeg befant meg på utsiden av døren, splitter naken, fortsetter skuespilleren.

– Rett og slett formidabel! Det mener VGs anmelder om «Batman v Superman»

Cavill forklarte at han på vei til toalettet hadde tatt feil av dørene og gått ut i korridoren i stedet for inn på badet.

– Å stå naken ute i en hotellkorridor på den måten er et problem i seg selv, men jeg hadde faktisk et enda større problem. Jeg måtte veldig late vannet og ble helt desperat på leting etter en stor potteplante eller noe lignende, sier Calvin som til slutt klarte å komme seg opp på hotelltaket via branntrappen.

– Men jeg skjønte jo raskt at mine problemer var ikke løst med det. Jeg var fortsatt naken, riktignok på taket, men kom meg fortsatt ikke inn på rommet mitt igjen, forteller Cavill.

Les også: Dropper rød løper etter terrorangrep

Dermed måtte han bare bite i det sure eple og gå ned i resepsjonen fortsatt uten en tråd på kroppen og be om en ekstranøkkel til rommet.

– Da jeg kom ned i resepsjonen gikk jeg bort til resepsjonisten og sa «dette er virkelig pinlig, men jeg har låst meg ute fra rommet mitt, kan du jeg få en ny nøkkel». Han kastet bare et blikk på meg og uten å fortrekke en eneste mine spurte ham hvilket romnummer jeg hadde. Da slo det meg: «Hvor ofte skjer slike ting på dette hotellet egentlig».

Etter hvert ble han eskortert opp og tilbake på rommet sitt.

– Jeg sov ikke resten av den natten og var ganske sikker på at jeg var blitt fanget opp på et videokamera og kanskje til og med kom til å miste rollen, fortalte Henry Cavill i TV-intervjuet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder