GO WEB! Skuespiller Tom Holland er klar for å spille superhelten i den neste Spider-Man-filmen. Foto:Danny Moloshok,Reuters

Tom (19) er den nye Spider-Man

Om to år inntar Tom Holland (19) rollen som Peter Parker - eller Spider-Man - i kinosaler over hele verden.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fire år gammel

Sony Pictures og Marvel Studios annonserte tirsdag at de har funnet den perfekte mannen til å overta rollen som den folkekjære helten:

Nemlig 19 år gamle Tom Holland, og filmen har premiere i USA 28. juli 2017. Filmen, som ennå ikke har fått et navn, skal regisseres av Jon Watts, melder E!Online.

– Dette er en stor dag her i Sony. Vi har jobbet med flere unge og flinke regissører som har blitt superstjerner, og jeg tror at Jon er akkurat et slikt talent. Når det kommer til Spidey, så så vi mange kjempeflinke unge skuespillere, men Toms audition var helt spesiell. Alt i alt - så ligger vi an til en pangstart, sier Tom Rothman, som er Sony Pictures-sjef i en pressemelding.

VG+: Marvel - 75 år med superhelter

Videre står det at produsentene og studioene var imponert over Holland's rolletolkninger i filmen «The Impossible» og TV-serien «Wolf Hall».

I februar kom nyheten om at Sony og Marvel hadde inngått et samarbeid som fører den populære karakteren tilbake til Marvels superhelt-univers. Det ble da spekulert i om Spider-Man ville dukke opp i «Captain America: Civil War» neste år, men tirsdagens pressemelding fra studioene står det ingenting om dette, skriver ABCNews.

Mer til fansen: Marvels superhelt-imperium blir større

Likevel er muligheten der, så den nye avtalen åpner for at Spider-Man kan svinge seg sammen med Iron Man, Captain America, The Hulk og resten av Avengers-gjengen - hvis sjefene ønsker det.

Andre som har tatt på seg edderkoppdrakten er Nicholas Hammond og Tobey Maguire, før den britiske skuespilleren Andrew Garfield tok over hovedrollen i 2012 etter at filmstudiet hadde startet historien på nytt.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder