HOLDT SAMMEN I 14 ÅR: Filmstjerneparet Johnny Depp og Vanessa Paradis - her på Oscar-utdelingen i 2008. Foto: AP

Derfor vil ikke Vanessa Paradis snakke om Depp

Vanessa Paradis (39) vil ikke at andre skal tjene penger på hennes problemer og er derfor ordknapp om bruddet med Johnny Depp (49).

Artikkelen er over syv år gammel

Nyheten om at stjerneparet har gått hver til sitt etter 14 år, slo ned som en bombe på forsommeren. Hverken Paradis eller Depp har begrunnet bruddet for offentligheten. Men unntak av en kort felles pressemelding, har de to forholdt seg tause.

Men nå letter Paradis en smule på sløret - om enn bare for å si at hun egentlig ikke ønsker å si noe.

Selger ikke sjelen

- Jeg vil ikke snakke om ham, forklarer Paradis til franske Elle ifølge People .

- Hvem har sagt at kunstnere må selge sjelen sin og blottlegge alt om seg selv? Jeg har forpliktet meg til å promotere denne filmen, mine plater, men dere kan bare forestille dere hvordan det er å se andre tjene penger på din smerte, lyder det fra Paradis - aktuell i den nye filmen «Cornouaille».

SINGEL: Vanessa Paradis - her alene på filmpremiere i Paris i forrige måned. Foto: AP

Hun presiserer at det som har skjedd i privatlivet ikke angår andre enn nettopp dem selv. Selv om man mellom linjene kan lese at det er en tung tid, forsikrer den franske 39-åringen at hun «nå er der hun vil være».

- Jeg har ikke oppskriften på lykke, men jeg tror at drivkraften må være at man ønsker å være lykkelig. Det handler om ikke å føle seg forpliktet eller tvunget - og om ikke å gjenta seg selv.

Paradis, som har to barn på 14 og 10 år med amerikanske Depp, misliker når hun hører andre si at «man må jobbe for å holde sammen som par».

- Jeg hater å høre det. Derimot gjelder det å ha et ønske om å ville være der. Selv ønsker jeg å være akkurat der jeg er nå, forklarer skuespilleren og sangeren.

Bor i to land

Paradis kommer til å fortsette med pendling mellom Frankrike og USA. barna går på skole i Los Angeles, og det skal de fortsette med.

LES OGSÅ: Utpekes som Depps nye flamme

Enda mer berømte Depp er på sin side taus om bruddet, men han er i likhet med ekssamboeren aktuell på lerretet - i «Dark Shadows», «21 Jump Street» og «The Rum Diary». Han har også sagt ja til å å gjøre reprise i rollen som Jack Sparrow i «Pirates of the Caribbean 5».

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder