NY «ENGEL»: Kristen Stewart, her fotografert i Cannes i mai, blir det største navnet i den kommende «Charlie’s Angels»-filmen. Foto: Arthur Mola / TT Nyhetsbyrån

Kristen Stewart med i ny runde «Charlie’s Angels»

Kristen Stewart (28) skal lede troppene i enda en nyinnspilling av «Charlie’s Angels».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Hollywood skal atter en gang gjenopplive en gammel suksessoppskrift. Denne gangen er det «Charlie’s Angels» som skal tilbake til kinosalene.

les også

Carrie Fisher med i kommende «Star Wars»

Tidlig på 2000-tallet var det Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu som spilte de tre kvinnelige privatdetektivene, i to filmer – «Charlie’s Angels» (2000) og «Charlie’s Angels: Full Throttle» (2003).

Filmene var basert på TV-serien fra 1970-tallet, som blant andre gjorde avdøde Farrah Fawcett til stjerne.

FØRSTEGENERASJONS «ENGLER»: Kate Jackson, Jaclyn Smith og Cheryl Ladd i den opprinnelige «Charlie’s Angels» TV-serien. Ladd erstattet Farrah Fawcett i serien i 1977. Foto: Brich / Associated Press

Det er skuespilleren Elizabeth Banks som skal regissere den nye utgaven, som har premiere 27. september neste år.

«Feirer sterke kvinner»

Banks står også for manuset til filmen, og skal selv spille rollen som kollegaen Bosley.

les også

Jane Fonda: Dolly Parton og Lily Tomlin klare for «Nine to Five»-oppfølger

De to andre «englene» skal i den nye versjonen spilles av henholdsvis britiske Naomi Scott og den amerikanske nykommeren Ella Balinska, skriver Entertainment Weekly.

OGSÅ EN ENGEL: Britiske Naomi Scott, her i Los Angeles i mars, er også klar for den nye filmen. Foto: Chris Pizzello / TT Nyhetsbyrån

– «Charlie’s Angles» er en merkevare som har feiret sterke kvinner siden starten på 1970-tallet, uttaler Banks i en pressemelding.

De tre detektivene skal nok en gang arbeide for den mystiske Charles Townsends privatetterforskningsbyrå, men også, ifølge Banks, «introdusere en ny æra av moderne og globale engler».

«Spenstig fjolleri»

De to «Charlie’s Angels»-kinofilmene fra det tidlige 2000-tallet gjorde det skarpt på kino, men fikk ikke spesielt entusiastiske anmeldelser fra kritikerne.

ANDREGENERASJONS «ENGLER»: Lucy Liu, Drew Barrymore, og Cameron Diaz i «Full Throttle» i 2003. Foto: Darren Michaels / Columbia Pictures

«I det hele tatt imponerer filmutgaven av «Charlie’s Angels» bare måtelig som en godlynt, hjernelam og temmelig anstrengt actionspøk. Ikke engang teknisk er den spesielt rosverdig med opptil flere skjønnhetsfeil», skrev Ellen Margrethe Sand om den første filmen i VG i november 2000. Hun ga filmen terningkast tre.

Borghild Maaland var noe mer fornøyd med oppfølgeren «Charlie’s Angels: Full Throttle» tre år senere. «Spenstig fjolleri», mente Maaland da, og justerte terningen opp til fire.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder