HENSYN TIL SØNNEN: Anna FAris og Chris Pratt har inngått en skilsmisseavtale som først og fremst tar hensyn til parets nå seks år gamle sønn, Jack.
HENSYN TIL SØNNEN: Anna FAris og Chris Pratt har inngått en skilsmisseavtale som først og fremst tar hensyn til parets nå seks år gamle sønn, Jack. Foto: Chris Pizzello / TT NYHETSBYRÅN

Skilt, men må bo like ved hverandre

FILM

Chris Pratt og Anna Faris gikk fra hverandre i august i fjor etter åtte års ekteskap. Men skilsmisseavtalen legger sterke føringer for hvor langt de kan bo fra hverandre.

Publisert: Oppdatert: 10.11.18 16:17

Ifølge avtalen som TMZ har fått tilgang til, kan ikke det kjente Hollywood-paret bo lenger fra hverandre enn 8 km av hensyn til deres seks år gamle sønn, Jack. Avtalen ble ifølge nettstedet utarbeidet i samarbeid med en dommer og undertegnet onsdag.

TMZ skriver videre at avtalen forutsetter at dersom en av partene ønsker å flytte lenger unna enn 8 km, må den andre få skriftlig beskjed senest tre måneder i forkant. Likeledes må de gi hverandre beskjed senest 30 dager i forkant dersom en av dem ønsker å ta med Jack til utlandet – og et rimelig varsel dersom en av dem ønsker å reise ut av delstaten med sønnen.

Skuespillerne Faris (41) og Pratt (39) møttes i 2007, på settet til filmen «Take Me Home Tonight», før Faris' skilsmisse fra hennes første mann var unnagjort. De forlovet seg året etter og giftet seg i 2009. Fire år senere fikk de sitt første barn, Jack.

Da det ble kjent at paret gikk hver sin vei, ga de tydelig uttrykk for at de ønsket ro rundt bruddet for å skjerme deres da fire år gamle sønn.

«Vi har fortsatt kjærlighet for hverandre, og vil alltid sette pris på vår tid sammen og vil fortsette å ha dyp respekt for hverandre», skrev Pratt og Faris i en felles uttalelse.

Her kan du lese mer om