OVERBEVIST AV KJÆRLIGHETEN TIL BRAD: Angelina Jolie hadde egentlig tenkt til å adoptere, men ble overbevist til å få egne barn på grunn av kjærligheten til Brad Pitt. Foto: Reuters

- Brad overbeviste meg om å bli gravid

(VG Nett) Angelina Jolie hadde egentlig tenkt til å adoptere, men kjærligheten til kjæresten Brad Pitt fikk henne på andre tanker.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Det er i et intervju med magasinet Ws novemberutgave filmstjernen snakker om hva som skjedde da superparet bestemte seg for å få flere barn i tillegg til adoptivbarna Maddox og Zahara.

Angelina hadde egentlig bestemt seg for å aldri bli gravid da hun så kjæresten sammen med sine to adopterte barn. Hun sier hun aldri ville betrakte dem som annerledes. Men en dag ombestemte hun seg, og ville bli gravid selv.

- Jeg så på ham og elsket ham og ble klar for å bli gravid. Plutselig visste jeg at jeg ville. Det er slike ting man ikke kan forklare, sier hun i intervjuet som nettutgaven til people har fått tilgang til.

Etter å ha fått tre egne barn med Brad Pitt er hun helt sikker på at hun valgte riktig.

Les også: «Brangelina» er blitt foreldre

Eksklusive bilder

Magasinet W lover eksklusive bilder av Angelina, tatt av Brad Pitt. Forsiden på magasinet viser Angelina i en hvit overdel, mens hun tilsynelatende ammer en av tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline.

Les også: Tvillingbilder verdt 100 millioner

Amming i offentligheten er et langt mer kontroversielt tema i USA enn Norge. Et annet ammebilde som lagde overskrifter var et bladet Babytalk publiserte sommeren 2006, som viste en baby og en del av en kvinnes bryst i profil. Mange synes bildet var upassende.

Angelina får støtte fra verdens eldste støtteorganisasjon for amming, La Leche League.

- Amming i offentligheten avslører mye mindre enn hva som allerede har blitt avslørt på den røde løperen. Vi trenger flere forbilder som Angelina, som uttrykker:

- Se, det kan gjøres, og det bør gjøres, sier talskvinnen Jane Crouse om bildene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder