SVARTE SEERNE: Jessica Alba er aktuell med den nye Fantastic Four-filmen. VG Nett møtte 26-åringen sammen med medspiller Ioan Gruffud i London. Foto: 20th Century Fox.

VG Nett møtte Jessica Alba: - Jeg elsker å være superhelt

Alba svarte VG Nett-leserne i intervju med VGTV

LONDON (VG Nett) Den nye «Fantastic Four»-filmen spilte i helgen inn 400 millioner kroner i USA. Se hva Jessica Alba (26) svarte da VG Nett tok med seg lesernes spørsmål og møtte henne i London.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

VGTV:SE INTERVJUET MED JESSICA ALBA HER!

«The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» handler om fire superhelter som skal redde verden.

Jessica Alba spiller rollen som «Invisible Woman», kjæresten til en annen superhelt i firkløveret, Ioan Gruffud som «Mr. Fantastic». VG Nett fikk som eneste fra Norge møte de to i pariserhjulet London Eye i London.

- Hva var det beste med å jobbe med denne filmen? spurte Kristine Fjellvang fra Harstad da vi ba leserne våre sende inn spørsmål til Alba og de andre skuespillerne før intervjuet.

- Å gjøre en superheltfilm til et så bredt publikum. Du kan ta med deg en femåring på filmen, det kan være dine besteforeldre eller tenåringer. Det er virkelig noe for alle i denne filmen, svarer Jessica Alba.

VG Netts filmextra: ALT OM FILM!

- Vakrest i verden

Den nye «Fantastic Four»-filmen har premiere i Norge først 10. august, men hadde premiere i blant annet Storbritannia og USA denne helgen. I USA fikk den en kanonstart med 400 millioner innspilte kroner den første helgen, et høyere tall enn hva den første filmen oppnådde.

Det kan bety at det kommer enda en «Fantastic Four»-film. Regissør Tim Story sa under premieren i London at tallene den kommende uken ville avgjøre om det blir en ny film.

Les også:VG Nett på London-premieren

Ioan Gruffud, som tidligere har spilt i filmer som «King Arthur» og «102 Dalmatinere», likte svært godt å gjøre en ny film med Jessica Alba, som gang på gang går til topps på mest sexy- og vakrest i verden-kåringer.

- Det er alltid en fornøyelse. Jessica og jeg fungerer veldig bra sammen. Det er en tøff jobb, men noen må gjøre det. Du vet, å spille mannen til den vakreste kvinnen på planeten, sier han til VG Nett.

Popcorn-underholdning

«The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» er filmen for de som elsker superhelter, for her er det mange med overnaturlige krefter.

- Hvordan var det å ha overnaturlige krefter? Spurte Julie Kristine Skulstad fra Rogaland.

- Jeg tror det er alle barns fantasi å være en superhelt. Jeg elsket Supermann da jeg var liten og jeg elsket Batman-filmene, svarer Alba.

Til tross for utrolige tall den første helgen, får Fantastic Four-gjengen vekslende kritikker i USA. Avisen USA Today mener man må ta filmen for hva den er: Reinspikka popconunderholdning.

Les mer om hva kritikerne sier her!

VGTV:Se alle svarene til Alba og Gruffud her!

Senere i sommer kan du også se intervju med to av de andre skuespillerne i Fantastic Four-filmen, Michael Chiklis («The Thing») og Chris Evans («The Torch») - på VGTV.

400 MILLIONER: Den nye Fantastic Four-filmen spilte inn over 400 millioner dollar den første helgen i USA. Det kan bety enda en film med Jessica Alba og superheltene. Foto: 20th Century Fox.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder