BEDRE TIDER: Jennifer Jason Leigh (48) og Noah Baumbach (41) på Oscar-gallaen i 2006 - året etter at de giftet seg. Foto: AP

Hollywood-stjerne skilles

(VG Nett) Bare syv måneder etter at sønnen ble født, går Jennifer Jason Leigh (48) og regissør-ektemannen (41) hver til sitt.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Skuespilleren, kjent fra filmer som «Single White Female», «Road To Perdition» og «Margot at The Wedding», giftet seg med den syv år yngre regissøren og manusforfatteren Noah Baumbach for fem år siden. Men lykken varte ikke lenge. Nå har Leigh søkt om skilsmisse.

Leigh skal ha sendt inn skilsmissesøknaden til retten i Los Angeles 15. november, med standardfrasen «uforenlige forskjeller» som begrunnelse. Hun søker om å beholde hovedomsorgen for barnet. Samtidig krever hun underholdsbidrag fra Baumbach.

Har jobbet sammen

Paret var kjærester i fem år før de ble smidd i Hymens lenker. De har også jobbet sammen på en rekke prosjekter. Baumbach har blant annet regissert Leigh på Brodayway, og han var også regissør for «Margot at The Wedding».

Leigh, som opprinnelig heter Jennifer Morrow, og Baumbach sto sammen om manuset til den nye filmen «Greenberg», hvor førstnevnte spiller en birolle mot hovedrolleinnehaver Ben Stiller.

I 1989 ble Leigh belønnet med en plass på listen over verdens 10 vakreste kvinner i regi av bladet Harper's Bazaar.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder