PREMIERE: Jennifer Lopez og ektemannen Alex Rodriguez på filmpremieren i Toronto lørdag kveld.

PREMIERE: Jennifer Lopez og ektemannen Alex Rodriguez på filmpremieren i Toronto lørdag kveld. Foto: WARREN TODA / EPA

J-Lo om poledance i strippefilm: – Noe av det vanskeligste jeg har gjort

I Jennifer Lopez’ nye film «Hustlers» spiller hun en stripper. På premieren i Toronto fortalte skuespilleren at stangdansingen var noe av det vanskeligste hun noen gang har gjort for en rolle.

Artisten og Hollywood-stjernen ble svimmel og fikk blåmerker av treningen til filmen, der rollefiguren hennes og en gjeng andre dansere på strippeklubb slår seg sammen for å lure så mye penger de kan ut av kundene fra Wall Street.

les også

«Skam»-Josefines filmdebut roses i utlandet

Lopez startet karrieren som danser, før hun ble både skuespiller og artist, men den såkalte poledansingen var likevel problematisk:

– En skulle tro det ville hjelpe å være en danser, men det gjør det faktisk ikke. Det er helt annerledes, sier J-Lo på den røde løperen, ifølge BBC, og legger til:

– Heldigvis hadde jeg en fantastisk lærer som lærte meg veldig god teknikk for hvordan jeg kunne komme unna med det, men det var noe av det vanskeligste jeg noen gang har gjort for en rolle, og det gjorde virkelig vondt.

STRIPPER: Wu og Lopez i aksjon i «Hustlers». Foto: SF Studios

Constance Wu, Julia Stiles, Cardi B og Lizzo har også roller i filmen som hadde verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto denne uken og får norgespremiere fredag 13. september.

les også

J Lo og A-Rod er forlovet

Handlingen er inspirert av en sann historie fra en sak i New York Magazine fra 2015. Regissør er Lorene Scafaria.

Variety skriver i anmeldelsen av filmen viser «Jennifer Lopez slik du aldri har sett henne tidligere».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder