NYGIFT: Tirsdag giftet filmstjernen Ellen Page (t.h) seg med sin partner Emma Portner. –– Jeg kan ikke tro at jeg nå kan kalle denne fantastiske kvinnen min kone, skriver Page på Instagram. Foto: Richard Shotwell AP

Ellen Page giftet seg med sin Emma

Skuespilleren Ellen Page har giftet seg med sin partner Emma Portner.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over to år gammel

Flere internasjonale medier, blant andre People og BBC skriver dette. Paret har også lagt ut en oppdatering på Instagram hvor Page blant annet skriver:

– Jeg kan ikke tro at jeg nå kan kalle denne fantastiske kvinnen min kone.

«Juno»-stjernen Ellen Page og hennes partner Emma Portner er begge kanadiske. Portner er danser og koreograf. Paret viste seg offentlig for første i september i fjor i forbindelse med premieren på Ellen Pages siste film «Flatliners» - og på vei til premieren delt hun den gangen også et bilde av de to på Instagram.

Les også: Anklager stjerneregissør for homohets

Ellen Page skapte i fjor høst store overskrifter da hun gikk ut og anklaget stjerneprodusent Brett Ratner (48) for «homofobisk og krenkende oppførsel». I et langt Facebook-innlegg fortalte Ellen Page om episoden der Brett Ratner skal ha hengt henne ut foran kolleger, da hun var kun 18 år gammel.

Fikk du med deg? «Juno»-stjerne står frem som lesbisk: Er lei av å gjemme meg

På en konferanse for lesbiske, homofile, bifile og lesbiske i Las Vegas i 2014, fortalte Hollywood-skuespiller for første gang hvor vanskelig det har vært å komme ut av skapet.

– Jeg er lei av å gjemme meg og lei av å la være å fortelle ting. Jeg led i flere år fordi jeg var redd for å komme ut av skapet. Sjelen min led, min mentale helse led og mine forhold led. Og jeg står her i dag, foran alle dere, på den andre siden av den lidelsen, fortalte Page den gang.

Denne bør du lese: Hollywood-stjernene om prisen de måtte betale for å stå frem som homofile

I 2012 ble Page drapstruet om hun ikke sluttet å date Alexander Skarsgård umiddelbart. Page og den svenske Hollywood-kjekkasen hadde ikke engang bekreftet at de var i et forhold, men etter at de to dro sammen på en hockey-kamp i Los Angeles begynte romanseryktene å svirre. Det var det ikke alle som likte og politiet etterforsket en rekke drapstrusler mot Ellen Page på nettsamfunnet Twitter.

Les også

Flere artikler

  1. Anklager stjerneregissør for homohets

  2. Dustin Hoffman beskyldes for å ha blottet seg foran 16-åring

  3. Asia Argento gikk i bresjen for #metoo – skal selv ha blitt anklaget for sex-overgrep

  4. Filmskaper Paul Haggis anklages for seksuelle overgrep

  5. Skal du la være å besøke et land på grunn av lederne?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder