GIFT I 22 ÅR: Hugh Jackmann og Deborra-Lee Furness, her på en Golden Globe-fest i Beverly Hills i januar. Foto: Presley Ann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Hugh Jackman hyllet kona på 22 års-bryllupsdagen

Hollywoodstjernen la ut en kjærlighetserklæring til kona på for å markere deres 22 år som ektepar.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Wolverine-skaper død – hylles av Hugh Jackman

Australieren som har slått seg opp i Hollywood blant annet gjennom «X-Men»-franchisen der han har spilt Wolverine, er ikke fremmed for å uttrykke sin kjærlighet.

Onsdag delte han med sine 17,4 millioner følgere på Instagram og andre sosiale medier et bilde av kona Deborra-Lee Furness og seg selv, med en medfølgende hyllest:

les også

Gir seg i «X-Men»: – Jeg er ferdig

«Jeg tror at vi trenger å se og bli sett av de viktigste menneskene i livene våres. Deb, fra dag én hadde vi det. 22 år senere … blir det bare dypere. Du og barna er de største gavene jeg noensinne vil få. Jeg elsker deg en «trillion» ganger rundt jorden.»

FAMILIEN: Jackmann og Furness med barna Ava og Oscar på et Hollywood-arrangement i april 2009. Foto: Phil McCarten / Reuters

Hugh Jackman (49) og den australske skuespilleren og produsenten Deborra-Lee Furness (62) giftet seg 11. April 1996 og har sønnen Oscar (17) og datteren Ava (12) sammen.

De to jobbet sammen på TV-serien «Correlli» som gikk i 1995.

les også

Hugh Jackman reddet barn på stranden

Skuespillerkollega Ryan Reynolds, som er kjent som en spøkefugl, kommenterte dette til Jackmans innlegg på Twitter:

«Jeg ga dette tre måneder. Toppen. Jeg tok feil»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder