Foto: SIMON DAWSON / X06555

«The Rock» åpner opp om depresjon

Skuespiller Dwayne Johnson, også kjent som «The Rock», forteller åpent om kampen mot depresjon.

les også

«The Rock» blir pappa igjen

Det er i forbindelse med presseturneen for filmen «Rampage» Johnson (45) har snakket om sin kamp med depresjon med britiske Express.

– Kamp og smerte er helt reelt. Jeg var knust og deprimert, sier skuespilleren.

Han skal ha nådd et bunnpunkt da skader knuste drømmen om å spille amerikansk fotball profesjonelt. Han ble dumpet fra Canadian Football League under ett år etter at han hadde signert kontrakten. Like etter det gjorde kjæresten det slutt.

les også

Nye «Baywatch» får totalslakt

– Jeg kom til et punkt hvor jeg ikke ville gjøre noe eller gå noe sted. Jeg gråt konstant, sa The Rock.

Tidligere har 45-åringen delt historien om da han stoppet moren fra å begå selvmord. Det var på Instagram i februar at han la ut et bilde av rollefiguren sin i «Ballers» som står ved graven til broren som har begått selvmord.

Han forteller videre at moren ikke husker hendelsen i det hele tatt, og at det kanskje er best. Videre i teksten oppfordrer skuespilleren alle til å være oppmerksomme på mennesker som lider, til å snakke med dem, hjelpe dem og til å minne dem på at de ikke er alene.

les også

De er verdens best betalte skuespillere

Etter å ha snakket åpent om egen depresjon har Johnson fått svært mange tilbakemeldinger. Mandag takket han for det på Twitter:

«Fikk en tonn av tilbakemeldinger på dette. Takk skal dere ha. Vi går alle gjennom søla/noe drit, og depresjon diskriminerer ikke. Det tok meg lang tid å innse det, men nøkkelen er å ikke være redd for å åpne seg. Spesielt vi menn har en tendens til å holde det for oss selv. Du er ikke alene».

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder