Persbrandt: - Jeg trenger hjelp

(VG Nett) Skandaleombruste Mikael Persbrandt (42) innrømmer til svensk avis at han trenger hjelp for å få orden på livet sitt.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

ANGRER: Mikael Persbrandt (42) er lei for mandagens tilbakefall. Arkivfoto: Nils Bjåland

Skandalen fulgte bare få uker ett at det ble kjent at Persbrandt venterbarn med en annen kvinne enn forloveden Maria Bonnevie (32), som han inntil da bodde sammen med.

- Har blitt for mye
Nå har Aftonbladet fått filmveteranen i tale.

- Det har blitt for mye, sier 42-åringen som nå innser at han må rydde opp i tilværelsen.

Persbrandt angrer på mandagens fyllefest, som han beskriver som et «tilbakefall» Skuespilleren har i mange år slitt med alkoholavhengighet, noe som gjentatte ganger har ført ham i klammeri med loven. Han har vært til avvenning flere ganger.

- Har lært
Persbrandt hevder overfor avisen at han kommer til å ta lærdom av det som har skjedd. Han forteller at han nå vil gå i terapi for å snakke om «sjel og kropp».

- Jeg skal snakke med en mentor, et klokt menneske, sier Persbrandt.

Men turene på byen er han ikke klar for å slutte med. Men heretter blir det uten rus, hevder han.

- Jeg synes at jeg må få gå ut, roe ned og drikke noe alkoholfritt etter en forestilling, sier 42-åringen som i disse dag er er aktuell på Dramaten i Stockholm i oppsetningen «Frøken Julie» - mot nettopp ekskjæresten Maria Bonnevie.

Snart pappa

Persbrandt venter barn med Ulf Lundells 26 år gamle datter, Sanna Lundell.

Bonnevie skal i likhet med resten av verden ha fått nyheten servert via pressen. Det er ikke kjent når Sanna Lundell, som i tillegg har en datter fra et tidligere forhold, har termin.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder