Han sjekker opp Zellweger i nye «Bridget Jones»

Renee Zellweger er tilbake, men Hugh Grant er byttet ut med «McDreamy» i «Bridget Jones's Baby».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

15 år etter at filmen «Bridget Jones' dagbok» hadde premiere i 2001, og 12 år etter at oppfølgeren «Bridget Jones: På randen» lokket fansen til kinosalen, kommer fortsettelsen.

I traileren som ble lansert i ettermiddag, blir det klart at det er duket for et nytt trekantdrama, selv om Hugh Grant (55) og rollefiguren Daniel Cleaver glimrer med sitt fravær.

Colin Firth (55) er fortsatt med som en gråhåret Mark Darcy (han har dermed ombestemt seg), mens utfordrer denne gangen er ingen ringere enn Patrick Dempsey (50), best kjent som seerfavoritten «McDreamy» i sykehusserien «Grey's Anatomy».

Lest denne? Sjokk-døsfall i «Greys Anatomy»

Dempsey, amerikaner med irske aner, spiller i filmen en frier ved navn Jack Qwant.

KJEKKAS: Patrick Dempsey (50). Foto: AP

Superhemmelig

Uten å røpe for mye, melder britiske The Telegraph at forvirringen nå dreier seg rundt hvem av de to nevnte mennene som er far til barnet i Bridgets mage.

Hemmelighetskremmeriet rundt utfallet er angivelig så stort at filmselskapet skal ha spilt inn tre alternative sluttscener for å forhindre at resultatet lekker ut.

Heller ikke skuespillerne skal være innviet i hemmeligheten.

– Det er ganske genialt. Ingen i staben vet hvem som er faren, eller hvem hun velger til lsutt. Planen er å holde oss uvitende helt til oppunder premieren, forklarte Zellweger til Daily Record for få uker siden.

Comeback

Det er første gang på seks år at kinopublikum får se norskættede Renee Zellweger på lerretet. Selv om det kun er halvannet år siden skuespilleren skapte overskrifter for sitt ganske ugjenkjennelige utseende på en kjendisgalla i Hollywood, er 46-åringen seg selv lik i den nye filmtraileren.

HOVEDROLLEN: Renee Zellweger (46). Foto: AFP

Stjernen, som før de to foregående filmene om Bridget Jones har måttet legge på seg et stort antall kilo, har sluppet det denne gangen.

Slo tilbake

Mens synsere og skeptikere høsten 2014 spekulerte hemningsløst i hvorvidt Zellweger hadde fått utført platiske operasjoner i ansiktet, valgte skuespilleren selv å gå ut med følgende forklaring:

– Det virker som folk graver etter en nedrig sannhet, som ikke finnes. Vennene mine sier jeg ser fredfull ut. Jeg er frisk. Det var en periode jeg ikke var flink til å være komfortabel med egen kropp. Jeg hadde en timeplan som ikke var gjennomførbar, og tok ikke tid til å ta vare på meg selv.

KULTFILM: Colin Firth og Renee Zellweger i «Bridget Jones: På randen» i 2004. Foto: UIP

2013: «Bridget Jones»-stjernen benekter spiseforstyrrelser

Høstfilm

Snart fire år har gått siden britiske Helen Fielding lanserte bok nummer tre i serien om den populære karakteren. «Bridget Jones: Mad About The Boy» utspant seg flere år etter forgjengeren. Den nye filmen er imidlertid ikke basert på denne boken.

«Bridget Jones's Baby» har premiere 16. september.

Interessert? Flere filmnyheter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder