GLAD VINNER: Sandra Bullock ble stemt frem av amerikanske soldater som vinner av «Troops Choice Award». Foto: AP

Sandra Bullock overrasket alle

(VG Nett) Plutselig dukket Oscar-vinneren opp på «Guys Choice»-utdelingen på Spike TV.

  • Halstein Røyseland

Artikkelen er over ni år gammel

Det var nok ikke så mange som hadde ventet at Sandra Bullock skulle møte opp personlig for å ta i mot prisen «Troops Choice Award».

45-åringen ble tiljublet og applaudert av publikum i salen og soldater på scenen da Robert Downey jr. overrakte henne prisen lørdag kveld. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Lav profil

Bullock har holdt en svært lav profil i media siden mars i år. Bare dager etter at hun ble hyllet som Oscar-vinner for beste kvinnelige skuespiller, i filmen «The Blind Side», sprakk utroskapsbomben.

Bullocks ektemann Jesse James innrømmet at han hadde hatt et sidesprang med en annen kvinne. Dermed forsvant all oppmerksomheten fra Oscar-seieren, og i stedet ble Sandra Bullock jaktet på av en samlet sladderpresse - som ønsket hennes kommentar på utroskapsskandalen.

Adopsjon

Jesse James kom - som mange så mange andre kjendismenn før ham - med en offentlig unnskyldning, før han skyldte på sexavhengighet og la seg inn til behandling.

Bullock klarte på sin side å holde adopsjonen av en liten sønn skjult inntil hun selv sto frem med lille Louis på fremsiden av bladet People.

Søndag kveld skal Sandra Bullock etter planen delta på MTV Movie Awards.

PS! Sandra Bullock overrasket også alle da hun dukket opp på Razzie Awards og tok i mot prisen som årets dårligste skuespiller - og i tillegg holdt en takketale.

Les flere nyheter på Rampelys-forsidenFølg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder