FILMPAR: En veltrent Taylor Lautner, her i en «Twilight»-scene med motspiller Kristen Stewart. Foto: Nordisk Filmdistribusjon

«Twilight»-kjekkas: - Sånn gikk jeg opp i vekt

(VG Nett) Taylor Lautner (17) har lagt på seg mange kilo med muskler siden den første «Twilight»-filmen.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over ti år gammel

Han var slank og spinkel i første filmen, «Twilight: Evighetens kyss», som ble spilt inn i fjor. I «Twilight Saga: New Moon», som har premiere på norske kinolerreter fredag, fremstår Taylor Lautner som langt tøffere. Og fysisk mye sterkere.

SE NORSKE KJENDISER PÅ FØRPREMIERE HER

Men forvandlingsprosessen var ikke bare-bare. Taylor forteller til MTV om hvordan han måtte fordoble det daglige kaloriinntaket og trene beinhardt for å bygge opp muskelmassen.

Opp midt på natten

- Det var vanskelig. Jeg måtte spise hver andre time. Ofte måtte jeg ogs stå opp på natten eller grytidlig om morgenen for å dytte i meg kalorier, sier 17-åringen i intervjuet.

TYNNERE: Taylor Lautner på en premiere i fjor - mye spinklere den gangen. Foto: AP

Noen ganger vekket treneren min meg og ga meg en proteindrikk. Deretter kunne jeg legge meg og sove to timer til, forteller skuespilleren som fyller rollen som varulven Jacob Black i filmeventyret som har fascinert en hel verden, og som baserer seg på bokserien til forfatter Stephanie Meyer.

VGs anmelder: Terningkast 3

Pluss 15 kilo

Taylor har lagt på seg omlag 15 kilo siden første filmen. Mens «Twilight»-kollega Robert Pattinson (24) hadde den mannlige hovedrollen i første filmen, er det Taylor som har fått mest plass i den nye filmen. Hadde ikke Taylor ligget i hardtrening på den måten han gjorde, kunne jobben stått i fare for hans del. Filmprodusentene skal ha vurdert å la en annen skuespiller spille Jacob i «New Moon».

Les også: Svensk aldersgrensebråk

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

En rekke kjendiser kastet glans over førpremieren på Colosseum Kini Oslo torsdag kveld. Les om Pia Haraldsen som er spent på «action og passion» - og se VGTV-intervju med henne og kjæresten som debuterte på rød løper. Klikk her!

FILMAKTUELLE: Taylor Lautner og motspiller Kristen Stewart - her på en premiere i USA tidligere i uken. Foto: AP

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. «Twilight»-varulv til Oslo

  2. Se, så gøy det er å treffe «Twilight»-stjernene!

  3. Du kan møte «Twilight»-stjernene

  4. Twilight-hysteri på førpremiere i London

  5. Twilight-varulv: - Skulle gjerne hatt hovedrollen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder