DÅRLIG TID: Tom Cruise som agent Ethan Hunt er igjen i fare etter å ha mottatt et «umulig oppdrag» i Mission Impossible III som har startet innspilling nå. Foto: AP

Se bilder fra inspillingen av Mission Impossible III: Hopper fra tak til tak i MI III

(VG Nett) Tom Cruise (43) er godt i gang med innspillingen av Mission Impossible III og fotografene er godt i gang med å ta bilder av at han er det.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Cruise vil leke agent i den lille byen frem til søndag før han returnerer til Shanghai for å fortsette å jobbe med Mission Impossible III der, ifølge nyhetsbyrået AP. Han er ventet å bli værende i Shanghai i ti dager, mens hans gravide kone, Katie Holmes hviler hjemme.

GOD TONE: Tom Cruise og medskuespiller Michelle Monaghan ser ut til å ha en god tone på settet til inspillingen av den tredje Mission Impossible-filmen i Xitang. Foto: Reuters

Agenten er som vanlig kledd i svart og med den nyeste av de nye mobiltelefonene stadig i hånda. Hva slags trøbbel han denne gang har blandet seg inn i er ikke helt klart, men at det blir spennende er det ingen tvil om.

Det som er klart er at agent Hunt nok en gang kastes inn i en stor internasjonal krise og at han også denne gangen har dataekspert Luther Stickell (Ving Rhames) ved sin side.

I FARTA: Med mobiltelefonen i hånda løper Tom Cruise tydeligvis også mye i den tredje av Mission Impossible-filmene. Foto: Reuters

Redder en dame
Denne gangen spiller Cruise mot den amerikanske skuespillerenMichelle Monaghan (29). På bildene fra settet kan det se ut som Cruise' karakter har reddet Monaghans fra en forferdelig katastofe. Cruise holder helteaktig rundt en sliten men blid Monaghan og begge er møkkete og har skrubbsår i ansiktet.

Monaghan har tidligere spilt i filmer som Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Supremacy og Unfaithful.

I tillegg til at Tom Cruise spiller hovedrollen i filmen har han også delansvar for produksjonen.

Filmen, som er regissert av J.J. Abrams, er ventet å nå kinolerretene 5. mai.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder