KJENDISPAR: Brooklyn Beckham med Chloë Grace Moretz under premieren på «Neighbors 2: Sorority Rising» 16. mai. Foto: Valerie Macon Afp

Chloë Moretz: – De har sett meg i sex-scener

Skuespilleren (19) som er sammen med Brooklyn Beckham (17) synes det er vanskelig å date gutter som ikke er kjendiser selv.

Hun er bare 19 år, men har rukket å spille i 41 filmer – blant dem «Kick Ass», «Dark Shadows» og den amerikanske versjonen av «La den rette komme inn».

Bakgrunn: 13-åring sjokkerer i supervoldelig superheltfilm.

– Moren min vil at jeg skal spille i færre filmer. Men jeg har gjort tre-fire filmer i året de siste seks, og ville kjedet meg hvis ikke, hevder tenåringen i et intervju med The Edit – Net a Porters magasin.

Hun fikk sin første TV-rolle i 2004, og sin første filmrolle i skrekkfilmen «The Amityville Horror» året etter.

Leste du? Beckham og Moretz med rød løper-debut.

Kjæreste med Beckham

FØRSTE FILM: Chloë Grace Moretz i sin første film, «The Amityville Horror» med Ryan Reynolds og Melissa George. Foto: Scanbox Entertainment

Dating synes hun er komplisert:

– De har sett deg i sex-scener i filmer og vet hvordan du ser ut når du gråter. De kan lese intervjuer med deg og finne ut hva som er favorittbandene dine, så det føles som om de har så mye til felles med deg… Det skjer ofte. Jeg tenker «Hvorfor er vi så på nett akkurat nå?», og så går det opp for meg. Nå bryr jeg meg ikke lenger, jeg bare fortsetter å jobbe, sier den unge skuespilleren.

Det unngår hun nå, som hun er sammen med 17-årige Brooklyn Beckham, sønnen til Victoria og David Beckham. Nylig bekreftet hun til amerikansk TV at de er kjærester. Paret har også delt bilder av hverandre på Instagram.

Fikk du med deg? Brooklyn jobber på kafé for luselønn.

I The Edit–intervjuet, sier hun at hun ville foretrekke å være sammen med noen som er berømte selv:

– De forstår reisingen, sex-scenene med tilfeldige mennesker og de ville tidsplanene.

Har opplevd mye

Moretz har hatt en kaotisk oppvekst, ifølge Edit. Foreldrene skilte seg sa hun var liten, de flyttet mye og hun og de fire brødrene ble oppdratt av moren. Da Chloë var 10 år, fikk moren kreft og kjempet med det, og etter hvert sto to av brødene frem som homoseksuelle. De negative reaksjonene brødrene ble møtt med, gjorde at Moritz har blitt en LHBT-aktivist. Og parallelt med alt dette, tok karrieren hennes av.

Mer om Brooklyn: Beckham i bilulykke.

Ordentlige venner har hun ikke mange av:

– Jeg har bare én ekte venn som jeg stoler på. Men det er greit for meg. Hun er helt normal og studerer, sier Moretz som selv er hjemmeskolert.

KICK-ASS: Moretz som Mindy MacReady/Hit Girl i «Kick-Ass» fra 2010. Foto: Nordisk Film Distribusjon

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder