Johnny Depps kone etter hunde-drama: Vi vil unngå Australia

Skuespiller Amber Heard (29) mener at ministeren som krevde
at hundene deres burde bli avlivet, kun var ute etter å få «15 minutter i rampelyset».

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fire år gammel

Det var tidligere i mai at Johnny Depp (51) havnet i bråk i Australia etter at han tok med Yorkshire-terriene Pistol og Boo til landet i sitt privatfly.

Landbruksministeren Barnaby Joyce truet med å avlive Depps hunder om han ikke deporterte dem i løpet av femti timer.

– Hvis vi begynner å la filmstjerner, uansett om de er kåret til verdens mest sexy mann to ganger, bryte loven, må vi ikke la alle bryte loven?

Pistol og Boo ble også fløyet tilbake til USA innen fristen.

POPULÆR PIRAT: Johnny Depp i kostymet sitt som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean-filmene. Her er han fotografert på settet tidligere i juni. Foto:Tertius Pickard,Afp

– Unngå Australia

I et fersk intervju med australske Channel 7 Network går nå skuespiller Amber Heard, som er kona til Depp, hardt ut mot Joyce, melder SkyNews:

– Jeg har en følelse av at vi kommer til å unngå Australia fra nå av, i alle fall så mye som mulig. Og det for å unngå visse politikere der. Jeg antar at alle forsøker å få sine 15 minutter i rampelyset, og det inkluderer offentlige ansatte, sier hun, og tilføyer at de to hundene har det bare bra.

Australske medier melder at Joyce ikke ønsker å kommentere det Heard hadde å si, av den grunn at saken mot dem fortsatt undersøkes.

Ifølge avisen Sydney Morning Herald risikerer nygifte Depp inntil 10 års fengsel, eller drøye to millioner kroner i bot for å ha innført hundene ulovlig.

Det er nemlig ikke bare-bare å ta med seg kjæledyr til Australia. Landet har svært strenge regler for innføring av mat og dyr – for å beskytte den lokale floraen og faunaen, og hundene måtte vært gjennom en karantene om de skulle vært med filmstjernen på lovlig vis.

Spiller inn film

Depp er i Australia i anledning innspillingen av den kommende «Pirates of the Caribbean»-filmen: «Dead Men Tell No Tales», som regisseres av norske Espen Sandberg og Joachim Rønning.

Innspillingen av «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» fikk problemer i mars da Depp skadet hånden og ble flydd til USA for operasjon, og produksjonen ble forsinket i to uker.

Opptakene begynte i februar, og i starten skapte den tropiske syklonen Nathan problemer. Innspillingen har også blitt utsatt to ganger på grunn av manus-uenigheter. Filmen har ikke planlagt lanseringsdato før i juli 2017.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder