Bond-produsentene om Craig: Vi kommer ikke til å la han gå

Stjernespekket James Bond-premiere i London

Mandag kveld var det duket for verdenspremiere på den nye James Bond-filmen «Spectre». Både skuespillere og kongelige hadde tatt turen for å kaste glans på den røde løperen.

  • Kristine Hellem Aanstad
  • Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

«Spectre»-premieren fant sted i London og ærverdige Royal Albert Hall. Utenfor hadde flere hundre James Bond-fans samlet seg for å få et glimt av stjernene - og de var nok ikke skuffet:

På den røde løperen kom både skuespillerne Daniel Craig, Monica Belluci og Lea Seydoux - og ikke minst hadde hertuginne Kate, prins William og prins Harry tatt turen for å kaste litt kongelig glans over premieren.

BOND, JAMES BOND: Daniel Craig poserer for fotografene på premieren til «Spectre». Foto: Luke Macgregor , Reuters

Hovedpersonen selv uttalte til BBC at å spille James Bond har forandret livet hans.

– Jeg har elsket hvert eneste sekund.

– Han er vår mann

Dette er fjerde gang Craig har rollen som Bond, men det spørs om det blir flere. Skuespilleren har nemlig hintet flere ganger at dette kan være hans siste Bond-film. På den røde løperen fikk Craig spørsmål om hvem han synes bør ta over rollen, og da var svaret:

– Jeg bryr meg ikke så lenge personen er flink.

En liten gladmelding til fansen som liker å ha 47-åringen som Bond er at produsentene ikke har planer om å la han slutte.

– Han er vår mann, sier Michael G. Wilson til SkyNews, før Barbara Broccoli svarer:

– Vi skal finne ut av dette. Vi kommer ikke til å la han gå.

Godt tatt imot

Britisk media har allerede fått sett filmen, og ut fra anmeldelsene deres kan det se ut som om Bond-fansen har mye å glede seg til.

«Fantastisk spennende, underholdende og spektakulær film», melder The Guardian, mens Daily Mirror mener at dette er James Bond på sitt beste.

Daniel Craig skadet: Stoppet James Bond-innspillingen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder