«THE INTERVIEW»: F.v.: James Franco og Seth Rogen skal drepe Nord-Koreas leder i ny komedie som kommer til høsten. Det liker ikke Nord-Korea svært godt.
«THE INTERVIEW»: F.v.: James Franco og Seth Rogen skal drepe Nord-Koreas leder i ny komedie som kommer til høsten. Det liker ikke Nord-Korea svært godt. Foto:Ed Araquel,

Nord-Korea raser mot ny amerikansk komedie

FILM

Nord-Korea mener filmen, «The Interview», viser hvor desperate det amerikanske samfunnet er.

  • Fanny Emilie Rustad Østhaug
Publisert: Oppdatert: 26.06.14 07:23

Nord-Korea langer ut mot utgivelsen av den nye amerikanske komedien, «The Interview», med Hollywood-skuespillerene Seth Rogen og James Franco i spissen, melder den britiske avisen The Telegraph.

«The Interview» som kommer i oktober, handler om en talkshowvert og en produsent som har fått i oppgave å drepe Nord-Koreas leder, Kim Jong Un. Dette syntes ikke Nord-Korea er spesielt underholdende.

Kim Myong-chol, administrerende direktør ved nordkoreanske; Center for Korean-American Peace, var avvisende og sier filmen viser hvor desperate det amerikanske samfunnet er.

- En film om mordet på en utenlandsk leder speiler hva USA har gjort i Afghanistan, Irak, Syria og Ukraina, og la oss ikke glemme hvem som drepte president John F. Kennedy, det var amerikanere, sa han til den britiske avisen.

I tillegg til dette sa Kim Myong-chol at han trodde deres leder, Kim Jong Un, antakeligvis ville se filmen. Det syntes Rogen morsomt som tvitret om det forrige uke.

YouTube:Trailer fra «The Interview»

Her kan du lese mer om